Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: ° 𝙆 𝙄 𝙉 𝙂 ✩°
Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):  https://www.gametracker.com/player/° 𝙆 𝙄 𝙉 𝙂 ✩°/54.38.134.235:27015/ powinno być troche wiecej, ale mogło miec wpływ to że zmieniałem nick 
Doświadczenie w adminowaniu: krótkie zaledwie kilka dni na innym serwerze
Znajomość sourcemoda [0/10]: 2-3/10 - to jest kwestia myślę paru dni nauki,szybko sie ucze
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: myśle ze 3-4h dziennie
Dlaczego Ty? Spędzam troche czasu na serwerze bo atmosfera jest kocur, ale gdy gram często w nocy wchodzą cheaterzy a nie ma do kogo napisać, mam dobry kontakt z innymi graczami na serwerze i dlatego chciałbym sie sprawdzić jako nowy administrator
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam, Facebook, Telefon
SID: STEAM_1:1:604791898
Posiadasz konto prime?: Niestety NIE ale jakbym dostał szanse to odrazu sie pojawi 

• Donator
Opublikowano

Yo :UmPikaOla:

Niestety nie doczekałem się odpisania na pw więc zrobię to tutaj.

1. Wyślij mi na pw sieć na której miałeś admina te kilka dni.

2. Jeśli masz/miałeś inne konto steam to też prosiłbym linka.

3. Prawidłowy link do GT: https://www.gametracker.com/player/° 𝙆 𝙄 𝙉 𝙂 ✩°/54.38.134.235:27015/

Zacznijmy od tych plusów i minusów:

Plusy:

-Godziny spędzone na serwerze (na wszystkich kontach razem jest na oko 83 godziny)

-Czas jaki możesz poświęcić serwerowi (niby plus ale w sumie grasz w kratkę że tak to nazwę)

Minusy:

-Forum (konto stoi puste od 13 maja)

-Estetyka (podanie pisane na kolanie)

-Doświadczenie i SM (jak na OM#2 troszkę mało)

-Prime (nie spełniasz wymagania)

Co do konta prime, przed złożeniem podania powinieneś kupić prime, bo na ten moment nie spełniasz wymagania.

Jeśli to jest twoje pierwsze konto to faktycznie szybko się uczysz bo w cs'a grasz (według mnie) nieźle.

Co do doświadczenia to mam taką dłuższą uwagę serwer OM#2 to jeden z głównych serwerów katujemy który prawie zawsze jest pełny i

wydaje mi się, że wymaga doświadczonej administracji a nie osób które dopiero wchodzą w świat bycia adminem. 

-Naucz się komend Admina,

-Zrób jakąkolwiek aktywność na forum (przywitanie/chatbox),

-Kup Prime,

-Następne podanie napisz z głową i przyłóż się troszkę,

Reasumując jestem na NIE 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na Nie:

Plusy:

Chęć pomocy

GT --> daje ale naciągane fakt masz we wszystkich nickach fajnie nabite ale zawsze patrzę na ten który grasz aktualnie

Mikro

Minusy:

Konto pod podanie

Daj się poznać trochę graczom oraz nam na forum

Konto Prime

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie będę patrzył po wszystkich twoich kontach  ile masz godzin. Jak dla mnie jak się starasz o admina to powinieneś grać dluzszy czas na jednym. 

-GT mimo wszystko

-SM 

-Prime 

Na ta chwile jestem na nie. Kup prime, pograj dłużej na jednym nicku(koncie) daj się poznać większej części graczy i wtedy spróbuj ponownie ;) 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.