Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Mroczny.
Nick oskarżonego: Skiller
SID oskarżonego: Wasz admin także macie w bazie.

Data i czas zdarzenia: 21.09.2021

Demko 20:57-21:51

Przebieg sytuacji: Sytuacja z 51:04 paka została podłożona i  jesteśmy 4v8 - bez szans na odbicie, mimo to staram się asekurować gościa podjeżdżającego kuchnię. Chwilę później dostaję kicka od admina Skiller przy 1v6 gdzie był koniec rundy i chciałem save'ować awp. Prawdopodobnie admin się spłakał bo zabiłem go gdy peekował mnie z shorta:)

Nie mówiąc o tym, że chyba gdzieś zjadł ostrzeżenie, które przewiduje regulamin:

2.13 Zakazane jest nadmierne kampienie. Wykonujemy cele mapy (Maksymalny czas kampienie do 1:10) (Upomnienie | Kick | Ban 10 - 30min.)

Dowody: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1632250630-1632253894.zip

• Lubię to! 7
  • Legenda
Opublikowano

Jak każdy inny gracz w przypadku clutcha tak znaczącego jak np. 1vs6 masz prawo zachować broń.

Nie zależne jest to w ogóle od tego, czy posiadasz VIP'a i łatwiej Ci jest o kasę, czy też nie.

@ 33Skiller33  - +2 ostrzeżenia za brak odpowiedzi w temacie na moją prośbę, oraz za samą akcję na serwerze.

@ Mroczny.  Dziękujemy za zgłoszenie!

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.