Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z racji , że ostatni post cieszył się dużym zainteresowaniem zacząłem już pracę nad serwerem.

Wstępnie mogę zaplanować start serwera na piątek.

Wersja MC serwera będzie 1.16-1.16.5

Zostało do doszlifowania parę detali dlatego niżej wstawiam małą ankietę i liczę na odpowiedzi.

Czy chcecie:

•  Plugin Timber TAK/NIE
  •  Plugin na blokowanie skrzynek TAK/NIE
  •  Serwer Premium/No Premium
  • White Lista/Brak White Listy
  •  Jakie pluginy byście widzieli na serwerze (Bez zbędnego zaśmiecania, nadal ma być to czysty survival)

Edytowane przez Krytyczna Furia Dzikich Su
  • Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Plugin Timber TAK/NIE (Obojętnie)

Plugin na blokowanie skrzynek TAK/NIE

Serwer Premium/No Premium

White Lista/Brak White Listy Jest ona konieczna, żeby na serwer nie wpuszczać byle kogo i najlepiej przeprowadzić taką małą "rekrutację".

Jakie pluginy byście widzieli na serwerze - Na pewno border. Na start myślę, że 1500x1500 by był git (nawet mniejszy). Z czasem można zwiększyć, w zależności od miejsca na mapie, żeby nie było tak, że ktoś się buduje 50k kratek od spawna.

* CombatLog

* HealthBar (ewentualnie)

Opublikowano

1. Szybsze ścinanie drzew? Jeżeli tak to na TAK
2. TAK
3. Non
4. Whitelista
5. Nemo w temacie

Opublikowano
  •  Plugin Timber TAK
  •  Plugin na blokowanie skrzynek TAK
  •  Serwer No Premium
  • White Lista
  •  Jakie pluginy byście widzieli na serwerze: Nie wiem nie znam się 

Opublikowano
  •  Plugin Timber TAK/NIE
  •  Plugin na blokowanie skrzynek TAK/NIE
  •  Serwer Premium/No Premium
  • White Lista/Brak White Listy
  • Donator
Opublikowano

Plugin Timber NIE

Plugin na blokowanie skrzynek NIE

Serwer No Premium

White Lista

Jakie pluginy byście widzieli na serwerze (dla mnie wystarczy /spawn,/tpa i  tyle xD)

Opublikowano
  •  Plugin Timber TAK
  •  Serwer Premium/No Premium - obojętne
  • White Lista
  •  Jakie pluginy byście widzieli na serwerze (Bez zbędnego zaśmiecania, nadal ma być to czysty survival) - simple voice chat mógłby być ciekawy
  • Lubię to! 1
Opublikowano
  • Plugin Timber NIE
  •  Plugin na blokowanie skrzynek NIE
  •  Serwer No Premium
  • White Lista
  •  Jakie pluginy byście widzieli na serwerze (Bez zbędnego zaśmiecania, nadal ma być to czysty survival) 

Najważniejszym pluginem na takim serwerze musiałby być LogBlock, z tym pluginem niepotrzebny byłby plugin na blokowanie skrzynek. Gdy zobaczymy, że ktoś nam coś zniszczył, bądź ukradł ze skrzynki idziemy do admina serwera, zgłaszamy, a nieuczciwy gracz banowany.

Ważnym pluginem też jest border, ale to już kolega wyżej wspomniał.

Osobiście lepiej by się grało, gdyby serwer był z PVP off, albo włączyć po jakimś czasie, gdy gracze będą mieli już jakieś itemy.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jako iż napalony gracz Minecraft wypowiem się.

1. Tak jeśli plugin będzie poprawnie działał xd

2. Nwm po co to jeśli można dodać plugin na działki xd

3. Jeśli ktoś młodszy by chciał zagrać i by nie chciał kupować premki to można uzgodnić między czasie. Jest 2021 a typy dalej nie mają premki xdxdxdxdxdxd. 

4 Skoro to jest będzie serwer "Katujemy Minecraft" to raczej musi być raczej mieć WL, jeżeli wgl @ Karcok  pozwoli wam na otworzenia takiego serwera pod nazwa Katujemy. 

5.  Rifles chairs

Działki to podstawa

Dowolny plugin na npc I dodatkowo bym dodał jakąś walutę serwerom np. emeraldy można zamienić na złoto lub diamenty.

Zablokować villagerów żeby nie mogli miec farmy emeraldów. 

Jeśli chcecie aby "edycja" serwera trwała przynajmniej z 3 dni to wgrajcie " dobrego" anty xraya to będzie git. 

I myślę że to będzie serwer po wyciagnięcie swojego ip i wycinanie się w 1vs1 pozdro dla wtajemniczonych xddddxdddxdx

Zrobienie takie serwera to godzina pracy, jeśli ktoś wie, o co w tym chodzi.

Pozdro Smrvvf aka bajerant dziewczyn. 

Pozdrawiam Blamco

Edit. 5. Wymieniarke można też zrobić i zamknąć nether, end xdddddd

• Wrr 1
Opublikowano

•  Plugin Timber TAK 
  •  Serwer No Premium
  • White Lista
  •  Jakie pluginy byście widzieli na serwerze: jestem tego zdania co @ Smrvvf
Opublikowano

Plugin Timber NIE

Plugin na blokowanie skrzynek TAK

Serwer No Premium

White Lista

Jakie pluginy byście widzieli na serwerze:

ColorSigns

TPA

Home

Drop ze stone'a

Sklepy

Opublikowano
  • Plugin Timber NIE
  •  Plugin na blokowanie skrzynek NIE
  •  Serwer No Premium
  • White Lista 

• Lubię to! 1
Opublikowano
  •  Plugin Timber NIE
  •  Plugin na blokowanie skrzynek NIE
  •  No Premium
  • White Lista

Ja to jestem w stanie się zgodzić na jakieś działki ewentualnie, ale jak na moje skoro to ma być czysty survival to po co jakiś plugin timber, który ułatwia grę, tak samo blokowanie skrzynek bo to nie ma być serwer żeby się pocić i kraść komuś ity no szanujmy się to ma być 4fun. /spawn, /tpa totalnie bez sensu to co ktoś wyżej zaproponował tak samo home, DROP ZE STONE XD, sklepy, to są totalne głupoty moim zdaniem i nie powinny być wprowadzane. 

Nie wiem jak to teraz wygląda, ale z combat logiem może być problem na tej wersji bo nawet od upadku będzie i od mobów chyba, że ma ktoś dobry plugin.

18 godzin temu, Smrvvf napisał:

I myślę że to będzie serwer po wyciagnięcie swojego ip i wycinanie się w 1vs1 pozdro dla wtajemniczonych xddddxdddxdx

Pewnie, każdy dalej gra na rozdupconym bp, na 1.8 i się wycina. Wracaj lepiej na próba hc bo chyba teraz edycja jest i idź w te nudne tepary się wycinać maciek. 

Ja osobiście jak będzie tyle pluginów najebane jakieś tp home i inne gówna to prawdopodobnie nawet nie wejdę na ten serwer :c.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.