Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Challenge siłowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W skrócie, wczoraj przy rozmowie na TS z @ Karcok  zeszliśmy na temat siłowni. Efekt był taki, że wskoczyliśmy w męski zakład. Mianowicie do końca czerwca @ Karcok  ma wycisnąć na płaskiej 100kg i to udokumentować w postaci filmu i wrzuceniu na Katy, natomiast ja mam dźwignąć 200kg w martwym i również to udokumentować w postaci filmiku i wrzuceniu na Katy. Teraz pytanie do Was, jak myślicie kto podoła i dopnie celu oraz może byśmy zrobili jakieś zakłady jeżeli @ Karcok  się zgodzi i wynagrodzili obstawiających. Co o tym myślicie? 

• Legenda
Opublikowano

Mateuszek z siłka obeznany, więc pewnie 200 pęknie, Karolek nie wiem niestety jak tam z siłownia, ale z tego co widać ze zdjęć, to ma długie łapy i może być problem, chyba, że jest na poziomie 80kg to realnie dałby radę. 

@ Karcok - To i tak dobry wynik, więc realne. Regeneracja, fazy negatywne też dodaj do treningu i nie skupiaj się tylko na klacie i będzie cacy.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Rydzu zadymiarz, stoje murem za Tobą! Może kiedyś wyzwe Cię na pojedynek... Do tego czasu ciskaj ile tylko wlezie bo mogę postawić wysoko poprzeczke.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.