Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc Tak:

-Miły 

-Uczynny 

-Pracowity

-Ogarnięty

-Spełniasz się jako Moderator

Oby tak dalej ;)

Opublikowano

Wiele serca włożyłeś w rozwój ten sieci i biada tym, którzy Ciebie niedoceniali i sprawiali, że swoje upragnione stanowisko dostałeś dopiero po kilku podaniach. Teraz pewnie widzą i żałują tej decyzji. Keep going.

Opublikowano

Nie ma co ukrywać że jesteś jednym z najlepszych moderatorów, bardzo długo starałeś się o te stanowisko i perfekcyjnie wykonujesz swoje obowiązki. Zawsze można z tobą szczerze porozmawiać i wymienić się cennymi uwagami <3

Opublikowano

Jeden z pierwszych uzytkowników z którym złapałem kontakt na forum, potem drogi się rozeszły ja opuściłem forum, potem Ty, ale jeżeli chodzi o moderatora bardzo dobrze, że go dostałes

Mam nadzieje,  ze kontakt ktory mielismy wroci

Opublikowano

Jestes jednym z najlepszych moderatorow,mily,ogarniety,sympatyczny:) Nie ma do ciebie zastrzezen.

• Właściciel
Opublikowano

Kiedyś znany jako spec od banów, 24/7 w screenshotach. Luźny chłopak, da się pogadać. Ma swój charakter, czasami uparty. Jeden z najdłuższych członków Katujemy.

Opublikowano

Rzuff :DD mój nauczyciel banowania :D niesamowita osoba da się pogadać, Ananasek jakich mało :D 

Opublikowano

Ofensywny Rzuuff "Fraklik" XD Dobry wyjadacz z dd2, od samego początku byłeś pomocny oraz służyłeś radą. Sympatyczny,ambitny,pomocny,rozsądny. Czy jeden z najdłuższych "członków" tego nie wiem i nie chcę wiedzieć. Ale na pewno jeden z Weteranów Katujemy.eu, na którego zawsze można liczyć ;) 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Użytkownik zbanowany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.