Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nas z nomczim najbardziej motywuje Pani Sanah, czyli najlepsza obecnie piosenkarka na świecie. Planujemy stworzyć dwie sztuki jej klonów - po jednym dla każdego i będą  nam one śpiewać na dobranoc :serduszka:

Jestem pewien, że gdyby nasza reprezentacja słuchałaby piosenek  Pani Zuzanny,  to o wynik w dzisiejszym meczu bylbym spokojny.. a tak to nie czuję ani grama optymizmu.

@ Nomak

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Pani sanah to najlepsze co spotkało świat, nawet leosia przy niej spada na drugi plan.

Razem z exem jesteśmy fanami nr1. Jest dla nas niczym UWU OWO dla anime lovers :peepolove:

@ johannes

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Hmm, w sumie to mam kilka tutaj wstawię jedną i dopisze jeszcze: KaeN feat. Cheeba, WdoWA - Zbyt wiele / Grubson - Na szczycie 

//

Edit jeszcze to

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Muzyka motywuje mnie jedynie do treningów, do innych zajęć średnio. A tutaj nutka, bez kappy.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jedyna piosenka by mnie zmotywować do dalszego działania i wiem wtedy że świat stoi przede mną otworem

• Donator
Opublikowano

Jedyna piosenką jaka miała by to być to jest piosenka " Mrozu - 1000 metrów nad ziemią "  :heart1::fire:

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.