Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

W tym temacie proszę zamieszczać opinie na mój temat  :P

• Haha 2
Opublikowano

Duduś zapracowany, ale jak napiszę na gg zawsze znajdzie czas, żeby np. dodać vipa takiemu Hamowi (Hanowi) :D Jesteś nieoceniony majster... aż łezka leci w oku :D Duduś na prezydenta :D 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Najlepszy administrator, wie komu daje szansę ;p rozważny, miły, pomocny w ciul ! :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dudnes!

Więc Tak
-Jesteś najlepszym Administratorem i na starej sieci i na tej

-Jesteś miły

-zawszę pogodny

-zapracowany mógł bym długo wymieniać ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zapracowany chłopak trochę, ale zawsze znajdzie czas do pomocy użytkownikom, wyrozumiały, podejmujący słuszne decyzje. :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mega pozytywny Majster :D Wyrozumiały,uczynny,pracowity,rozsądny miałem skończyć z % ale jeszcze z Tobą muszę się napić :D 

Opublikowano

Sympatyczny koleżka, który świetnie zarządza tą siecią. Ciężko się z Tobą nie dogadać, jesteś bezkonfliktowy i inteligentny. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

No Dudnes to wiadomo, że Bóg forum :D Dużo by tu wymieniać a więc tak w skrócie : 

- Miły

- Kulturalny

- Pomocny

- Uczynny

- Pracowity

- Otwarty na propozycje ;)

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Oj Duduś 

Jesteś chyba najlepszym Administratorem z jakim pracowałem, zawsze znajdziesz czas na pogawędkę. Jesteś rozważny i inteligentny. Dbasz o dobro sieci jak o swoje własne "dziecko". Masz fajną dziewczynę xD 

Ciężko pracujesz by iść cały czas do przodu. Z każdej sytuacji znajdziesz wyjście. Ta sieć jest najlepszą z twoich wszystkich według mnie. 

Pozdrawiam Cię martini

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zajebisty Administrator. Nigdy nie byłem na sieci gdzie właściciel tak dba o swoich użytkowników, codziennie podejmuję masę ciężkich lecz słusznych decyzji. Jesteś moją ukochaną mordeczką wiem ze mogę porozmawiać z tobą o wszystkim i mam do ciebie ogromne zaufanie. Dziękuje ci ze jesteś <3 :*

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobry chlopaczyna a przedewszystkim dowcipny i ogarniety,poswiecjacy sieci duzo czasu i uzytkownikom w udzielaniu pomocy:)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zawsze wydawałeś mi się lepszy od Astrala, zawsze potrafiłeś się dogadać, zawsze znajdziesz czas napisać...Robisz dobrą robotę na serwerze

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nooo nie ma co, ale najlepiej trzymający sieć administrator :D Dobrze wszystko ogarniasz, nikt się nie skarży, jesteś wyrozumiały i znasz się po prostu na rzeczy. Osobiście nie znam, ale pewnie gdybyś miał więcej czasu to z każdym byś się poznał jak trzeba :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co tu dużo pisać, najważniejsza osoba na tej sieci. Bez Ciebie, Twojej wytrwałości tej sieci by nie było. Zawsze znajdzie czas na pogawędkę, czy to na ts, czy na gg. Otwarcie na wszystko, idealny administrator.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Jesteś bardzo inteligenty, dbasz znakomicie o sieć, jesteś pomocny, uczciwy i można ci zaufać, robisz kawał dobrej roboty, jesteś miły i zawsze znajdziesz czas aby forum było uporządkowane, masz jeszcze kobietę o która musisz dbać, i w tym wszystkim znajdziesz czas na sieć, uszanowanie i szacunek.

@ EDIT 

Pomyłka, nie ten użytkownik :p

Edytowane przez prostolabel.
Opublikowano

Jesteś bardzo inteligenty, dbasz znakomicie o sieć, jesteś pomocny, uczciwy i można ci zaufać, robisz kawał dobrej roboty, jesteś miły i zawsze znajdziesz czas aby forum było uporządkowane, masz jeszcze szkraba i kobietę o która musisz dbać, i w tym wszystkim znajdziesz czas na sieć, uszanowanie i szacunek.

Dudnes ma szkraba??!!

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.