Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc Tak

-Ogarnięty

-Miły

-Spokojny 

Spełniasz się jako Moderator Oby tak dalej :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ogarnięty człowiek czarny koń tego forum może troche aktywność spadł jak i mi, ale dobrze się sprawujesz i oby tak dalej :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Martini ogarnięty ziomek :D Twoje wywiady bezcenne ;d Jak już coś robisz to nie na odpier...dziel :D Szanuje to co robisz majster ;>

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na początku sieci byłeś bardzo wpływową i ambitną osobą, która dzień w dzień angażowała się w życie sieci. Dziś Twoja aktywność troszkę spadła, ale nie aż tak odczuwalnie :) Wszystko jak w najlepszym porządku, pracuj, a pewnego dnia czekać na Ciebie będzie awans, wierzę w to :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jest to spoko ziomek.Warto dla niego czas poswiecic i posmiac sie z nim na ts:)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Świetna odwalana brudna robota, której niektórzy nie dostrzegają. Z nami już bardzo długo, lojalność! 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jako moderator nie jesteś typerm osoby która wypowiada się wszędzie an forum. Jednakze gdy podejmujesz jakieś zdanie w kwestiach trudnych, twoje decyzje są bardzo dobre.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesteś takim drugim pingwinkiem, tylko że Ty nie grasz na serwerach ;)

Jak dla mnie zbyt mocno się 'cenisz' w tym co robisz. Początkowo jako moderator dawałeś radę (Jednak wtedy forum nie było tak rozwinięte) ale teraz widać praktycznie zerową aktywność z Twojej strony, dopiero po degradacji Shelbego zauważyłem, że znów zacząłeś nas odwiedzać - jakbyś się bał o swoją rangę.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Stary wyjadacz z mojego gg. Znany się już dobre kilka lat. Przy każdym projekcie dołączał do mnie. Zaangażowany w życie forum. Lubi disco polo :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pierwsze co mi przychodzi na myśl to, martini+vodka+oliwka na zakąskę ale to chyba przez to że jestem Pijak :D A tak na poważnie fanatyk Disco Disco, jeden z weteranów tej sieci, Majster który dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków, powściągliwy oraz rozsądny. 

Opublikowano

Bardzo dobry moderator, specjalista od czarnej roboty. Była mała spina, ale dawno zapomniane...Tak trzymaj

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze spełniasz swoje obowiązki, czasami podejmujesz zbyt pochopne decyzje. Jesteś ogarniętą i miłą osobą

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko gość sodówka nie uderzyła do głowy po awansie, miło się gada na TS, zaangażowany w sieć, jedna z lepszych osób na sieci, wiadomo za nic awansu się nie dostaje

Opublikowano

Pozytywna mordeczka, rzadko wbija na ts ale musi się to zmienić! :D Fajny ziomek da się pogadać i pośmiać, czasem zamula ale i tak bywa :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm martini - aaaa kojarzę tego bota :P Nie znałem Cię wgl, ale ostatnio zaczęliśmy łapać kontakt na TS. Miły, chłopak, lubi pożartować, gra z nami w agar niby kiepsko mu to idzie, ale widzę w nim potencjał Haha :D Lubi dobre biciki takie jak ja :) 2 słowami fajna mordeczka

Opublikowano

To najpierw moja prosba : nie spiewaj na ts'ie prosze XD

Sympatyczny chlopaczyna ogarnia to co ma ogarnac. Zawsze gotowy do pomocy mozna sie z nim posmiac i pogadac na powaznie ;-) mordeczka :-D

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.