Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
martini

martini

Recommended Posts

Na początku sieci byłeś bardzo wpływową i ambitną osobą, która dzień w dzień angażowała się w życie sieci. Dziś Twoja aktywność troszkę spadła, ale nie aż tak odczuwalnie :) Wszystko jak w najlepszym porządku, pracuj, a pewnego dnia czekać na Ciebie będzie awans, wierzę w to :)

• Like 1

Jako moderator nie jesteś typerm osoby która wypowiada się wszędzie an forum. Jednakze gdy podejmujesz jakieś zdanie w kwestiach trudnych, twoje decyzje są bardzo dobre.

• Like 1

Jesteś takim drugim pingwinkiem, tylko że Ty nie grasz na serwerach ;)

Jak dla mnie zbyt mocno się 'cenisz' w tym co robisz. Początkowo jako moderator dawałeś radę (Jednak wtedy forum nie było tak rozwinięte) ale teraz widać praktycznie zerową aktywność z Twojej strony, dopiero po degradacji Shelbego zauważyłem, że znów zacząłeś nas odwiedzać - jakbyś się bał o swoją rangę.

• Like 1

• Owner

Stary wyjadacz z mojego gg. Znany się już dobre kilka lat. Przy każdym projekcie dołączał do mnie. Zaangażowany w życie forum. Lubi disco polo :D

• Like 1

Pierwsze co mi przychodzi na myśl to, martini+vodka+oliwka na zakąskę ale to chyba przez to że jestem Pijak :D A tak na poważnie fanatyk Disco Disco, jeden z weteranów tej sieci, Majster który dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków, powściągliwy oraz rozsądny. 

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dobrze spełniasz swoje obowiązki, czasami podejmujesz zbyt pochopne decyzje. Jesteś ogarniętą i miłą osobą

• 2 weeks later...

Spoko gość sodówka nie uderzyła do głowy po awansie, miło się gada na TS, zaangażowany w sieć, jedna z lepszych osób na sieci, wiadomo za nic awansu się nie dostaje

• 2 weeks later...

Hmm martini - aaaa kojarzę tego bota :P Nie znałem Cię wgl, ale ostatnio zaczęliśmy łapać kontakt na TS. Miły, chłopak, lubi pożartować, gra z nami w agar niby kiepsko mu to idzie, ale widzę w nim potencjał Haha :D Lubi dobre biciki takie jak ja :) 2 słowami fajna mordeczka

To najpierw moja prosba : nie spiewaj na ts'ie prosze XD

Sympatyczny chlopaczyna ogarnia to co ma ogarnac. Zawsze gotowy do pomocy mozna sie z nim posmiac i pogadac na powaznie ;-) mordeczka :-D

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.