Deserved martini Posted March 15, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 15, 2015 Zapraszam do pisania swojego zdania na mój temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 W sumie to jesteś dobrym modem, spelniasz się jako redaktor, miły, ogarniety, pomocny :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Więc Tak -Ogarnięty -Miły -Spokojny Spełniasz się jako Moderator Oby tak dalej :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Ogarnięty człowiek czarny koń tego forum może troche aktywność spadł jak i mi, ale dobrze się sprawujesz i oby tak dalej :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Martini ogarnięty ziomek :D Twoje wywiady bezcenne ;d Jak już coś robisz to nie na odpier...dziel :D Szanuje to co robisz majster ;> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Na początku sieci byłeś bardzo wpływową i ambitną osobą, która dzień w dzień angażowała się w życie sieci. Dziś Twoja aktywność troszkę spadła, ale nie aż tak odczuwalnie :) Wszystko jak w najlepszym porządku, pracuj, a pewnego dnia czekać na Ciebie będzie awans, wierzę w to :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jest to spoko ziomek.Warto dla niego czas poswiecic i posmiac sie z nim na ts:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Świetna odwalana brudna robota, której niektórzy nie dostrzegają. Z nami już bardzo długo, lojalność! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Bardzo dobrze spełniasz swoje obowiązki. Jesteś spoko ziomkiem, który sumiennie wykonuje swoją prace. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jako moderator nie jesteś typerm osoby która wypowiada się wszędzie an forum. Jednakze gdy podejmujesz jakieś zdanie w kwestiach trudnych, twoje decyzje są bardzo dobre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jesteś takim drugim pingwinkiem, tylko że Ty nie grasz na serwerach ;) Jak dla mnie zbyt mocno się 'cenisz' w tym co robisz. Początkowo jako moderator dawałeś radę (Jednak wtedy forum nie było tak rozwinięte) ale teraz widać praktycznie zerową aktywność z Twojej strony, dopiero po degradacji Shelbego zauważyłem, że znów zacząłeś nas odwiedzać - jakbyś się bał o swoją rangę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 17, 2015 Owner Share Posted March 17, 2015 Stary wyjadacz z mojego gg. Znany się już dobre kilka lat. Przy każdym projekcie dołączał do mnie. Zaangażowany w życie forum. Lubi disco polo :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Pierwsze co mi przychodzi na myśl to, martini+vodka+oliwka na zakąskę ale to chyba przez to że jestem Pijak :D A tak na poważnie fanatyk Disco Disco, jeden z weteranów tej sieci, Majster który dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków, powściągliwy oraz rozsądny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Bardzo dobry moderator, specjalista od czarnej roboty. Była mała spina, ale dawno zapomniane...Tak trzymaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted April 18, 2015 V.I.P Donor Author Deserved Share Posted April 18, 2015 @Odświeżam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Dobrze spełniasz swoje obowiązki, czasami podejmujesz zbyt pochopne decyzje. Jesteś ogarniętą i miłą osobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted May 11, 2015 V.I.P Donor Author Deserved Share Posted May 11, 2015 @ref Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melon Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Dobra,sympatyczna,miła MORDA :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Spoko gość sodówka nie uderzyła do głowy po awansie, miło się gada na TS, zaangażowany w sieć, jedna z lepszych osób na sieci, wiadomo za nic awansu się nie dostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Pozytywna mordeczka, rzadko wbija na ts ale musi się to zmienić! :D Fajny ziomek da się pogadać i pośmiać, czasem zamula ale i tak bywa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted May 27, 2015 V.I.P Donor Author Deserved Share Posted May 27, 2015 F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synek.! Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Hmm martini - aaaa kojarzę tego bota :P Nie znałem Cię wgl, ale ostatnio zaczęliśmy łapać kontakt na TS. Miły, chłopak, lubi pożartować, gra z nami w agar niby kiepsko mu to idzie, ale widzę w nim potencjał Haha :D Lubi dobre biciki takie jak ja :) 2 słowami fajna mordeczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varaug Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 To najpierw moja prosba : nie spiewaj na ts'ie prosze XD Sympatyczny chlopaczyna ogarnia to co ma ogarnac. Zawsze gotowy do pomocy mozna sie z nim posmiac i pogadac na powaznie ;-) mordeczka :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted June 25, 2015 V.I.P Donor Author Deserved Share Posted June 25, 2015 F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn3Jk3R^ Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Miła osoba :) Nie miałem okazji z Tobą rankeda zagrać :( Wydajesz się być spoko i ogarniętą osobą ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts