Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Kondziu
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Kondziu/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Co ja tam się znam.... A tak serio to byłem adminem, później trochę opiekunem.
Znajomość sourcemoda [0/10]: mocne 8
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Nw bo na tygodniu pracuje do 16 więc pewnie z 2h a w weekendy różnie ale myślę, że więcej czasu. 
Dlaczego Ty?: Dlaczego nie ? Miałem już nie ingerować w żadną sieć ale irytuje  mnie bezsilność  gdzie jest pełno cheatów a Ty jedyne co możesz zrobić to zgłoszenie na forum. Czasem sobie lubię wypić więc znajdzie się pewnie już parę osób, którym zaszedłem za skórę ale no trudno taki już jestem :pisooczek: Podanie powstało w sumie trochę po pytaniu @ Karcok  także chciałeś to masz XD 

Posiadasz mikrofon?: Taaaa  
Kontakt: Steam,forum
SID: STEAM_1:0:505350144

Posiadasz konto Prime?: Taaa

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

+ gt

+ doświadczenie

- totalny brak kultury, nie raz miałem Cię gagować, ale za każdym razem po wyzwiskach uciekałeś z serwera.

Jestem totalnie neutralny, bardziej pod nie, jeśli poprawisz zachowanie to dam Ci szansę.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Na Tak:

Plusy:

GT

Doświadczenie

SM

Minusy:

Estetyka Podania --> Ale to szczegółowo można by było napisać te podanko w miarę na wyższym poziomie (kolorek dodać) a tak to takie zwykłe , lepiej by się czytało :default_biggrin:

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Jestem na tak. 

+był adminem

+stara gwardia, pamiętam jaka kiedyś była beka :default_new_russian:

+doświadczenie 

+ogarnięty, dorosły 

-czasami z kulturą problem, ale to alkoholizm nic nie zrobisz :Kappa:

• Lubię to! 2
Opublikowano

Czytam, mówię no znam. Lubię? Toleruje. Wódki bym się napił? Nie wiem. Więcej kultury w bajerce i możemy siadać do stołu. Szanse dam? Odpowiedź niżej.

Jestem na TAK

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.