gapciu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Come on! Biorę na klate wszystko! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Więc Tak -Zabawny -Ogarnięty -Popraw aktywność -Miły Oby Tak dalej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Skrzydlaty dobra dusza, imprezki ma bezcenne :DD Lovelass jakich mało.. poza tym, ogarnięty, da się pośmiać :D, Sumiennie wykonuje swoje obowiązki :D:* XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Bot, który rashuje jak tylko na serwa wejdzie, aktywność racja spadła ostatnio, ale nie jest ciężko jej nadrobić :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Nie umie strzelać, a poza tym spoko ziomek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Widzę że przypasował pseudonim nadany przeze mnie "Skrzydlaty" :D Fanatyk Disco, drobny pijaczek, lovelass. Można na luzie z nim pogadać po prostu pozytywna mordka :D Tylko nie bij ze skrzydełka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Aktywność spada, ale myślę, że zaraz wróci :) Jesteś ogarniety, pomocny, miły oraz sympatyczny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Ostatnimi czasami twoja aktywność na forum była mała. Ogólnie to samo co u Martiniego. Sumiennie wykonujesz swoje obowiązki. Ps. Popraw aktywność ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jak dla mnie jesteś bardzo tajemniczy, aktywność na forum bardzo słaba (przynajmniej ja Cię rzadko widuje) a jedyne Twoje posty ograniczają się do wypowiadania w podaniach i w dziale "Muzyka". Byłeś spoko na początku jako admin, jednak teraz widzę, że lecisz tylko pod staty i mało Cię interesuje u@ gdy żyjesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Może i ostatnio jest mniej aktywny. :Lecz jest to jeden z moderatorów który wzniósł sieć na wyżyny, bardzo mocno angażuję się także w strefę banów gdzie podejmuje słuszne choć trudne decyzje. Jesteś jednym z najlepszych graczy z jakimi miałem okazję grać nauczyłem się od ciebie abrdzo dużo za co ci dziękuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 21, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 21, 2015 Spoko ziomek. Jest może i mniej aktywny, ale jest to osoba z którą można pogadać i może nam pomóc się wybić jeszcze bardziej tylko jest jeden minus- (Nie umie latać). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Skrzydlaty zaczyna używać mikra na TS, nie wstydzi się głosu ;)...Lovelas i fan disco polo, chociaż nuty z rapem też się pojawiają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Czasem lami na mixach ale nigdy nie zamyka, bardzo dobry gracz w cs'a i zna się na rzeczy jeżeli chodzi o forum jak i o sprawy cziterów. Jeden z najlepszych członków UBt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Ostatnio cały czas wymyśla że jakieś babki miałem mu załatwić, vodke i chu** wie co jeszcze wymyśli :D A tak to, da się pogadać, miła osoba, tylko ucho czasami wnerwia, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts