Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
gapciu

Pingwin (skrzydlaty) :D

Recommended Posts

Skrzydlaty dobra dusza, imprezki ma bezcenne :DD Lovelass jakich mało.. poza tym, ogarnięty, da się pośmiać :D, Sumiennie wykonuje swoje obowiązki :D

:* XD

• Like 1

Widzę że przypasował pseudonim nadany przeze mnie "Skrzydlaty" :D Fanatyk Disco, drobny pijaczek, lovelass. Można na luzie z nim pogadać po prostu pozytywna mordka :D Tylko nie bij ze skrzydełka :D 

Jak dla mnie jesteś bardzo tajemniczy, aktywność na forum bardzo słaba (przynajmniej ja Cię rzadko widuje) a jedyne Twoje posty ograniczają się do wypowiadania w podaniach i w dziale "Muzyka". Byłeś spoko na początku jako admin, jednak teraz widzę, że lecisz tylko pod staty i mało Cię interesuje u@ gdy żyjesz.

Może i ostatnio jest mniej aktywny. :Lecz jest to jeden z moderatorów który wzniósł sieć na wyżyny, bardzo mocno angażuję się także w strefę banów gdzie podejmuje słuszne choć trudne decyzje. Jesteś jednym z najlepszych graczy z jakimi miałem okazję grać nauczyłem się od ciebie abrdzo dużo za co ci dziękuje.

• Like 1

• 1 month later...

Skrzydlaty zaczyna używać mikra na TS, nie wstydzi się głosu ;)...Lovelas i fan disco polo, chociaż nuty z rapem też się pojawiają

Czasem lami na mixach ale nigdy nie zamyka, bardzo dobry gracz w cs'a i zna się na rzeczy jeżeli chodzi o forum jak i o sprawy cziterów. Jeden z najlepszych członków UBt

Ostatnio cały czas wymyśla że jakieś babki miałem mu załatwić, vodke i chu** wie co jeszcze wymyśli :D

A tak to, da się pogadać, miła osoba, tylko ucho czasami wnerwia,

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.