cLiNiC Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Spoko ziomeczek :D na STEAM zabawny :D nic dodać nic ująć, oby tak dalej ziomuś :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Co wy macie fazy na opinie wszyscy teraz :DDD Clinic pro gracz, od początku kiedy jestem na sieci również byłeś, beka codziennie :D , teraz troche bocisz, ale jesteś w porządku =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Więc Tak -Dobrze idzie Ci bycie Adminem -Spokojny -Zrównoważony -Zabawny -Spontaniczny Oby tak dalej Ziomuś :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Ogarniety miły, pomocny, sympatyczny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Pozytywny Majster z którym się już trochę znam :D Ewidentny zanik formy na DD2 albo ja już jestem taki pro XD Wesoły,rozważny,odpowiedzialny,dojrzały o Twoich pozytywach można pisać i pisać :D Jeszcze razem jakąś Szkocką dygniemy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Osoba kulturalna, ambitna i zaangażowana w życie sieci. Podobno świetny administrator onlyDD2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Może troszkę nabroiłęś gdy dołaczyłem. Jednak mam do ciebie zaufanie jesteś świetnym adminem, oraz widać ze zależy ci na rozwoju sieci, można pogadać z tobą zawsze i wszędzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Lami na DD2 :D a tak to ogarnięty człowiek idzie się z tobą dogadać ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 hehe, osoba którą miałem nie przyjemną historię :) Ale na spokojnie wszystko da się załatwić, prawda ?^^ Tak to jest to Ambitna osobą z którą można pogadać, chodź tylko chwilkę rozmawialiśmy ostatnio na ts :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 21, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 21, 2015 Ambitny, chce pomóc w dalszym rozwoju Sieci, kulturalny choć czasami się denerwuje. Równy gość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jeden z starszym stażem na dd2 ;) Pamiętam, że zawsze z Tobą na serwerze mi się dobrze gadało. Trochę kontakt uciekł, ale mam nadzieje że jeszcze to nadrobimy. Pozytywna, ogarnięta i miła osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Spoko z ciebie ziomek jest :D Czasami się denerwujesz ale ogólnie to jesteś : Ogarnięty, Miły, Zabawny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted April 25, 2015 Author Share Posted April 25, 2015 @ Refresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted April 30, 2015 Donor Servers technician Share Posted April 30, 2015 Kulturalny i miły człowiek :D Fajnie się z nim rozmawia i wiecie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 pomocny, ogarnięty, miły, zaangażowany chłop Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted June 3, 2015 Author Share Posted June 3, 2015 @ref Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ja Ci opinii nie dalem? No jak to moze byc, skandal! Dobra mordka, fajny opis na ts ma :D Da sie z nim pogadac i zdradza zone, kloci sie o ciastka. Zona go trzyma pod pantoflem, ona rzadzi ciastkami. Jak idzie dac corce jrsc, wraca z jedzeniem a corka glodna xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varaug Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Dokladnie Koczan zawsze jak idzie dac jesc corce to wraca z pelna mordka XD ma slodka coreczke ktora wiecej gada z nami na ts niz on XD cytuje: " Da da da" jakos tak :-D Sympatyczny ma ladna zonke ;-) Polecam tego Kata :-) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Osoba zbanowana. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombowy Hubert Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Społeczność → Opinie" do "Wysypisko → Kosz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts