Jump to content
Real Photos 2023 ×
cLiNiC

cLiNiC

Recommended Posts

Co wy macie fazy na opinie wszyscy teraz :DDD 

Clinic pro gracz, od początku kiedy jestem na sieci również byłeś, beka codziennie :D , teraz troche bocisz, ale jesteś w porządku =D 

Pozytywny Majster z którym się już trochę znam :D Ewidentny zanik formy na DD2 albo ja już jestem taki pro XD Wesoły,rozważny,odpowiedzialny,dojrzały o Twoich pozytywach można pisać i pisać :D Jeszcze razem jakąś Szkocką dygniemy :D 

Może troszkę nabroiłęś gdy dołaczyłem. Jednak mam do ciebie zaufanie jesteś świetnym adminem, oraz widać ze zależy ci na rozwoju sieci, można pogadać z tobą zawsze i wszędzie.

hehe, osoba którą miałem nie przyjemną historię :) Ale na spokojnie wszystko da się załatwić, prawda ?^^

Tak to jest to Ambitna osobą z którą można pogadać, chodź tylko chwilkę rozmawialiśmy ostatnio na ts :)

Jeden z starszym stażem na dd2 ;) Pamiętam, że zawsze z Tobą na serwerze mi się dobrze gadało. Trochę kontakt uciekł, ale mam nadzieje że jeszcze to nadrobimy. Pozytywna, ogarnięta i miła osoba.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Ja Ci opinii nie dalem? No jak to moze byc, skandal!

Dobra mordka, fajny opis na ts ma :D Da sie z nim pogadac i zdradza zone, kloci sie o ciastka. Zona go trzyma pod pantoflem, ona rzadzi ciastkami. Jak idzie dac corce jrsc, wraca z jedzeniem a corka glodna xD

• Like 2

Dokladnie Koczan zawsze jak idzie dac jesc corce to wraca z pelna mordka XD ma slodka coreczke ktora wiecej gada z nami na ts niz on XD cytuje: " Da da da" jakos tak :-D

Sympatyczny ma ladna zonke ;-)

Polecam tego Kata :-)

• Like 2

• 4 weeks later...

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Osoba zbanowana.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.