Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Little.

Little.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak :D

Odpowiadam.

JESTEM NA TAK

JESTEMNA TAK

JESTEM NA TAK

JESEM NA TAK

Niestety podanie odrzucone hahahahaha :D śmieje się :D

Jesteś spoko gość, na ts jest beka. Co więcej powiedzieć, dobry typ co ma poczucie humoru :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Więc Tak 

-Rozsądny

-Trochę impulsywny
-Kulturalny

-Spełniałeś się jako Mod to dostałeś Awansik

Oby tak dalej ;)

Opublikowano

Dobrze wykonujesz obowiązki, idzie z Tobą pograć :D , Awansik się należał :D

Wazelinka itd.. :D 

Opublikowano

Podejmujesz zbyt szybkie i pochopne decyzje. Czasami nie dajesz się wypowiedzieć i przedstawić zdania innym. To z tych słabych stron. Spędzasz dużo czasu na forum i ze strony sieci to dobrze, ale jak na 16-latka to trochę za dużo. Nie jestem od wychowywania Ciebie, więc pominę to i nie będę się dalej rozpisywał :D Ale raczej robisz dobrą robotę, starasz się i nie masz chyba z nikim pod górkę.

Opublikowano

Gdybym miał tu pisać wszystko nie starczyło by mi ilości dozwolonych znaków. 

fantastyczna osoba myślę że jako jedna z nielicznych wykonuje bardzo dużą pracę na forum :D

Po za tym jest kulturalny, ma dobry kontakt z użytkownikami, świetnie się z nim dogaduje. 

No Life 17h dziennie na forum :D

Opublikowano

Tutaj muszę uderzyć się w pierś i przeprosić na początku myślałem "gość, który siedzi na telefonie i bije godziny na forum razem z postami"

Myślałem, że jesteś aroganckim cwaniakiem, a tu okazało się, że jesteś pracowitym chłopakiem, któremu bardzo zależy na rozwoju sieci.

Bardzo dobrze się stało,że jesteś VC

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesteś ogarniętym człowiekiem, pracowitym, idzie się z tobą dogadać lecz czasami zdarza ci się zbyt pochopnie podejmować decyzje po za tym nic złego nie powiem na twój temat :D

Opublikowano

Osoba, która odwala kawał świetnej roboty w tle. W dodatku Twoja pomoc finansowa jest nieoceniona. Good job, my little man! 

• Legenda
Opublikowano

Jesteś pracowitą osobą choć czasami zbyt szybko podejmujesz decyzję i nie dajesz się wypowiedzieć wszystkim. Masz poczucie humoru, można się z tobą pośmiać itp. 

Opublikowano

Jesteś super gościem, można z Tobą popisać a co najlepsze super wykonujesz swoje obowiązki.

Opublikowano

Jestes spoko gosc ktory sporo czasu poswieca czasu na forum i masz dlugi nawet staz u anas wiec nalezalo sie tobie ten vice dministrator

Opublikowano

Strasznie zaangażowany w życie forum, dokładny - chciałeś grafikę, określiłeś co chcesz, to dostałeś, to lubię. :D

Opublikowano

Bardzo dobrze się spełniasz w funkcji VA lecz jak dla mnie zbyt szybko zamykasz tematy i nie dajesz wypowiedzieć się innym :D. Ogólnie jest z ciebie spoko ziomek, który angażuje się w życie Forum jak i całej Sieci. Oby tak dalej.

• Właściciel
Opublikowano

Z początku oceniałem go negatywnie. Z czasem zauważyłem jego chęci do pracy. Dobry chłopak, wyrozumiały, chętny do pomocy. Ciagle chce wprowadzać nowe funkcje do sieci aby ją rozwijać. Z leksza No life :D

• 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Autor Zbanowany.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.