Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Guest DEeeoŚ

DełOś?

Recommended Posts

No co tu dużo mówić, nie lubimy się ;p ale ogarniasz serwer, potrafisz opanować nerwy, nie zawsze ;3 dobrze wywiązujesz się z obowiązkó, majster :D

• Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Po pierwsze menda jakich mało z 26 centymetrowym bicepsem :D A tak ogólnie to pozytywny Majster,wesoły,roztropny,odpowiedzialny,ambitny jeden minus że zbyt daleko mam do Ciebie, aby skosztować tego Twojego bimberku :D 

Deeoś? A kto to w ogóle deeoś? :D 

Nieno majster, jesteś ogarnięty, mimo że nie gadaliśmy dość długo, da się zauważyć twoje zaangażowanie w sieć :D  W cs'a lamisz :DD 

Bob jakich mało, bardzo dobrzę wywiązuje się ze swoich obowiązków, myśli że umie grać w CSa :D karam go na FFA jak chce a po za tym ogarnięta osóbka o dobrym poczuciu humoru :D

• 1 month later...

Spoko mordeczka, drugi alkoholik xD Można z nim pogadać, pograć (chociaż i tak jest lamą xD).

Zawsze zamyka i tam jest jego miejsce, dużo spami na sb - bardzo komunikatywna osoba :D

• 4 weeks later...

Były spiny, wyzywałem Cię od oszustów, a tu się okazało, że mam styczność z b.dobrym graczem...Dobrze, że wróciłeś i masz znowu swoją rangę Opiekuna Serwera

• 3 weeks later...

To tego, ja to rifreszuje gdyby ktoś chciał mnie zbluzgać :D

Żałosny szczeniak, który jeszcze nic nie wie o życiu, nawet nicku nie potrafi skonstruować żeby siebie samego nie obrazić, wystarczy odjąć "de" z początku i będzie "łoś".

Nie umie powiedzieć ani nawet napisać "wyrewolwerowany rewolwerowiec wyrewolwerował wyrewolwerowanego rewolwerowca" co pokazuje, że znajduje się on na marginesie społeczeństwa.

No, ale w sumie to jednak mordka jest.

• 3 months later...
  • 1 month later...

Dobra mordka, choć początki były dość chaotyczne gdyż nie wierzyłem że bez haxuw do cs można aż tak lamić, szczególnie na cod301 :d komunikatywny gość a przede wszystkim dobrze wywiązuje się z swoich obowiązków :) bardzo lubię tą mordkę, jeden z niewielu których darzę szacunkiem na tej sieci do tej pory :)

wysłane z LG g2 mini za pomocą tapatalk :D

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Alkoholik, parówa, bot, zawsze chce być nr 1 ale nie wychodzi mu to ;) Ogólnie pozytywny chłopaczyna, można zawsze pogadać :D Rzuca się o życie jak złapie główke na DD2 :P

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.