Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość DEeeoŚ

DełOś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No co tu dużo mówić, nie lubimy się ;p ale ogarniasz serwer, potrafisz opanować nerwy, nie zawsze ;3 dobrze wywiązujesz się z obowiązkó, majster :D

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po pierwsze menda jakich mało z 26 centymetrowym bicepsem :D A tak ogólnie to pozytywny Majster,wesoły,roztropny,odpowiedzialny,ambitny jeden minus że zbyt daleko mam do Ciebie, aby skosztować tego Twojego bimberku :D 

Opublikowano

Deeoś? A kto to w ogóle deeoś? :D 

Nieno majster, jesteś ogarnięty, mimo że nie gadaliśmy dość długo, da się zauważyć twoje zaangażowanie w sieć :D  W cs'a lamisz :DD 

Opublikowano

Mysle i widze poprzez gre z toba na ffa ze jestes mily,zabawny,weaoly i da sie z toba porozmawiac;)

Opublikowano

Chciał być top1 na weest ale ja lepiej ogarniam awke niż on.

Najczęściej pisane teksty typu "fart" :D

Opublikowano

Bob jakich mało, bardzo dobrzę wywiązuje się ze swoich obowiązków, myśli że umie grać w CSa :D karam go na FFA jak chce a po za tym ogarnięta osóbka o dobrym poczuciu humoru :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spoko mordeczka, drugi alkoholik xD Można z nim pogadać, pograć (chociaż i tak jest lamą xD).

Zawsze zamyka i tam jest jego miejsce, dużo spami na sb - bardzo komunikatywna osoba :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Były spiny, wyzywałem Cię od oszustów, a tu się okazało, że mam styczność z b.dobrym graczem...Dobrze, że wróciłeś i masz znowu swoją rangę Opiekuna Serwera

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To tego, ja to rifreszuje gdyby ktoś chciał mnie zbluzgać :D

Żałosny szczeniak, który jeszcze nic nie wie o życiu, nawet nicku nie potrafi skonstruować żeby siebie samego nie obrazić, wystarczy odjąć "de" z początku i będzie "łoś".

Nie umie powiedzieć ani nawet napisać "wyrewolwerowany rewolwerowiec wyrewolwerował wyrewolwerowanego rewolwerowca" co pokazuje, że znajduje się on na marginesie społeczeństwa.

No, ale w sumie to jednak mordka jest.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra mordka, choć początki były dość chaotyczne gdyż nie wierzyłem że bez haxuw do cs można aż tak lamić, szczególnie na cod301 :d komunikatywny gość a przede wszystkim dobrze wywiązuje się z swoich obowiązków :) bardzo lubię tą mordkę, jeden z niewielu których darzę szacunkiem na tej sieci do tej pory :)

wysłane z LG g2 mini za pomocą tapatalk :D

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Alkoholik, parówa, bot, zawsze chce być nr 1 ale nie wychodzi mu to ;) Ogólnie pozytywny chłopaczyna, można zawsze pogadać :D Rzuca się o życie jak złapie główke na DD2 :P

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.