Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Mars.

Opinia - Radioactive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to :

Jesteś ogarniety

Miły

Sympatyczny

Koleżeński

Jest dobrym adminrm/Opiekunem

Sprawdzasz się jako UBTeam

Aktywny

Brak zastrzeżeń

Opublikowano

Osoba Zajebista, nic dodać nic ująć. 

Swietnie wykonujesz swoje obowiązki

Myślisz jak osoba dorosła a nie jak 50% dzieci na tym forum

Bardzo pozytywna mordeczka zawsze świetnie się dogadujemy 

KC <3

Opublikowano

1249077644_by_cwirus88_600.jpg

To je właśnie Radio xD , Botek jakich mało :DD   ścigamy się o tytuł największego bota serwera... póki co remis xD  

Zayebisty typ :D 

Opublikowano

Dobry ziomek, pisz na PW o kontakt do tej mafii :Dzorganizujemy coś moze Ciebie przyjmniemy :D hahahahha nie no miły, ogarnięty do pogadania typek :D oby tak dalej :D

Opublikowano

Na DD2 nudy nie ma, pogadać i pośmiać można się zawsze haha :D Poza tym ogarnięty, no bo w końcu stare Radio z Ciebie. Pozdro :D

Opublikowano

Pozytywny Majster można się na luzie z nim porozumieć :D wesoły,ambitny,rozsądny,odpowiedzialny  :D Jeszcze nie raz razem coś dygniemy, o ile ognisto włosa mamuśka nam wszystkiego nie wypije :D 

Opublikowano

Spoko koleś, zawsze beka, najgorszy gracz ffa :D

Trochę na mnie chyba wkurzony za warna ;c

Opublikowano

Co by tu napisać hmm :D

Ciężko opisać coś o tej łajzie, ostatnio mnie denerwuje ale chyba za to go lubię, od kiedy go znam ? zapewne nie umielibyście do tylu policzyć, jedyna osoba z którą tak długo się znam przez internet, kiedyś zawsze na niego mogłem liczyć a w dzisiejszych czasach to nudna menda, fajtłapa i wszystko co n00bskie to do niego pasuje. ^_*

PS. nie jestem waszą mamuśka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.