Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przychodzę do was z propozycją dodania bota muzycznego na serwer ts3, ponieważ ostatnio zacząłem spędzać trochę czasu na waszym ts3 pomyślałem że muzyczka była by ciekawym dodatkiem.

EDIT: @ VanillaSkyAvB. To wiem, lecz mi chodzi o takiego którego będzie można przerzucać na swój kanał (a po permisje będzie można się np udać do admina ts3)
EDIT:
@ Merzie po to się dodaje 2 boty lub więcej zależy od zapotrzebowania, a sloty można powiększyć, a po to są te boty żeby można było wygodnie słuchać muzyki bez wchodzenia w przeglądarkę.

• Lubię to! 5
  • Wrr 1
  • Legenda
Opublikowano
6 godzin temu, hudinii napisał:

To wiem, lecz mi chodzi o takiego którego będzie można przerzucać na swój kanał

Z tego co się orientuję, to jak Administracja wprowadzi w życie takie boty, to będą płatne, mogę też się mylić. Jak komuś ciężko zrobić nową tożsamość i ustawić pod puszczanie muzy to czemu nie.

Opublikowano

Ale po co? Po pierwsze bot by zajmował slota na serwerze, których i tak nie ma  dużo. Po drugie załóżmy że będzie ten bot i kilka osób będzie chciało jednocześnie go użyć to będzie konflikt. Według mnie takie boty są bez sensu, lepiej samemu puścić sobie muzykę czy to na YouTubie albo na Spotify. 

Jestem na NIE.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

@ Merzie  Na taką odpowiedź w końcu czekałem od jakiegoś użytkownika.

Merzie wszystko dokładnie opisał jak to wygląda.

Aktualnie jest jeden bot muzyczny na tsie który zostaje na stałe, jest on tylko aby odrobinkę uprzyjemnić siedzenie na tsie i jest on ogólnodostępny z nawiązką, że kontrolować go mogę tylko ja i Weak.

Co do nowych botów są one kompletnie zbędne, jak Merzie napisał, jeżeli ktoś chce muzyki wystarczy aby sobie ją puścił.

Jeżeli chcecie muzyki własnej na tsie, możecie użyć wtyczki RP Soundbourd dostępnej pod tym linkiem która pozwoli wam puścić muzykę oraz rozmawiać jednocześnie.

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat przeniesiony do archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.