Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Katujemy 2021.png

Wpadłem na ciekawy pomysł, aby wykorzystać odrobinkę moje jakieś tam doświadczenie w obrabianiu filmów i podziałać coś z clipami innych.

Każdy z was będzie miał szanse znaleźć się w filmie pdt. Katujemy.eu | FreeMotion.

Seria (Bo taką mam nadzieję) będzie pojawiała się nieregularnie, wszystko zależne będzie od tego ile otrzymam materiałów do filmów.

Moje filmik opierające się na pokazaniu "Skilla" w CS:GO były nagrywane dawno, dawno temu, jest to spowodowane po prostu tym, że sam nie mam po prostu grać tyle co kiedyś i kompletować swoich akcji do różnych moich klipów. Dlatego postanowiłem połączyć przyjemne z pożytecznym i stworzyć projekt o nazwie roboczej "Katujemy.eu | FreeMotion". Projekt obejmuje wrzucanie waszych akcji z MM'ów, Faceit'ów lub Tylko i wyłącznie naszych serwerów, do mnie na pw, ja będę analizował wszystkie podesłane mi akcje, a następnie te odpowiednie będę umieszczał do filmiku. Oczywiście wszystkie akcje jakie będą zawarte w filmiku tyczą się tylko i wyłącznie CS:GO.

Aby oczywiście nie było zbyt kolorowo będą pewne wymagania które każdy będzie musiał bezapelacyjne zaakceptować.

1. Filmik może zostać nagrany w następujących formatach: mp4, avi, wmv lub xmf

2. Filmik musi zostać nagrany poprzez odpalenie demka (Serwera, mma, czy faceita)

3. Filmik musi zostać nagrany w jakości min. 1080p (FULL HD), dodatkowo najlepiej w co najmniej średniej jakości tekstur.

4. Filmik musi zostać nagrany z użyciem odpowiednich komend:

• sv_cheats 1 - Komenda która uruchamia nam tryb niekoniecznie zgodny z samą rozgrywką, dlatego używajcie jej tylko i wyłącznie w samym demku kiedy je oglądacie.
  • cl_drawhud 0 - Całkowicie wyłącza nam hud (Wymaga komendy sv_cheats 1)
  • voice_enable 0 - Komenda która pozwoli nam wyciszyć innych graczy, aby nie przeszkadzali nam podczas nagrywania demka.

Nie zapomnijcie oczywiście po udanym nagraniu swojej akcji ponownie przywrócić tych funkcji. Wystarczy, że ustawicie odwrotne opcje jakie mieliście:

• sv_cheats 0
  • cl_drawhud 1
  • voice_enable 1

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 4
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.