Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Katowicz
Opublikowano

Jedna mała akcję na próbę. Co myślicie o zrobieniu fragmovie z serwera? Jeszcze muszę sobie przypomnieć co do czego służy, jakieś efekty napisy i tak dalej. :D

@ czak Dałam tylko jedną jako taką próbkę powiedzmy, co ludki sądzą aby zrobić jakiś filmik z serwera. Właśnie z MM nie chce tylko z naszego mirka.

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie wszyscy mają takiego skilla :feelssadmann:

Jeżeli tylko uda się "zebrać do kupy" i ludzie będą chcieli się przyłączyć to opcja ciekawa.

Im dalej, tym mam wrażenie, że jakość nagrania Ci spadala

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Każdy jakoś zaczynał, praktyka czyni mistrza. 

Krytyka jest po to, aby ją przyjąć na klatę i wziąć się za poprawki, dlatego moja droga zerknij sobie w temacik jaki ostatnio dodałem odnośnie FreeMotion, tam masz podane podstawowe komendy do nagrywania DEMEK podkreślam, DEMEK z CS:GO. Nie nagrywaj nigdy live, bo to zawsze dupa wychodzi xD

Dodatkowo jak @ czak  napisał, to bardziej jednak akcja niż fragmovie, pozbieraj sobie co najmniej 7/8 różnych akcji i z tego możesz coś sensownego kręcić, dodatkowo dobrą muzykę musisz sobie pod to znaleźć i po prostu podbijać akcje z muzyką np. pod jakieś strzały, albo bh itd.

• Dzięki 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.