Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

qATKKJH.png.cb0b3546016b504e130ae9bf6a88c874.png

Witam serdecznie! :UmPikaOla:

Dziś będziecie mogli przeczytać opinię o naszej niestety już byłej redaktorce, a jest to nikt inny jak @ Asuna .

Sprawdźcie sami, co użytkownicy sądzą na jej temat!

wdwdw.png.bcc6ccf763e2c467da913eb073e0e1e5.png

1.Co sądzisz o @ Asuna ?

Użytkownik nr 1 > Bardzo aktywna na chatbox, forum i bardzo miła.

Użytkownik nr 2 > Miła, robotna kobitka, wie co jest 5 

Użytkownik nr 3 > Nie znam jej za bardzo, ale wydaje mi się miła i sympatyczną dziewczyną.

Użytkownik nr 4 > Sądzę że jest bardzo pozytywną osobą i miłą :default_smile:

Użytkownik nr 5 > Nie znam prywatnie, była okazja trochę gadać na tsie i w coś pograć, prawdopodobnie poznałem tylko z tej dobrej strony :Kappa: , na ogół miła, spokojna, dusza towarzystwa. Dogada się raczej z każdym. Mocno się przykłada do swojej rangi na forum, aktywna jako redaktorka, lubi trochę rozdrapywać stare rany, m.in nawiązywanie do starej sieci. Tak to nie mam o niej złego zdania, przynajmniej na teraz.

Użytkownik nr 6 > Słabo znam, ale wydaje się sympatyczną osobą

Użytkownik nr 7 > @ Asuna  fajna i pozytywna dziewczyna, i fajnie się gra z nią w lige haha :D

Użytkownik nr 8 > Sądzę, że @ Asuna  jest osobą spokojną oraz pomocną 

Użytkownik nr 9 > Całkiem dobrze sprawdza się w roli redaktora, nie jest na sieci jakoś mega długo, ale od początku dawała wrażenie cieplej osoby.

Użytkownik nr 10 > Bardzo sympatyczna osoba, z którą można porozmawiać na przeróżne tematy.

Użytkownik nr 11 > Wydaję się bardzo miła osobą nie wiele mogę o niej powiedzieć jest z nami od niedawna 

Użytkownik nr 12 > Moim zdaniem jest bardzo miłą i sympatyczną osobą.

Użytkownik nr 13 > Znam już ją jakiś czas, jak każdy człowiek ma wady i zalety, lecz te drugie zdecydowanie przeważają. Śmiało mogę powiedzieć, że jest jedną z lepszych osób jakie spotkałem w życiu.

Użytkownik nr 14 > Jest na prawdę miłą osobą z którą można fajnie pogadać. 

Użytkownik nr 15 > Według mnie jest gitem wydaje się być miła oraz sympatyczna.

Użytkownik nr 16 > Jak na ten moment ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić, wydaje mi się w porządku osobą. 

Użytkownik nr 17 > Jest to miła, zabawna i inteligentna osóbka, z która na każdy temat można porozmawiać. 

Użytkownik nr 18 > @ Asuna  to najwspanialsza kobieta, jaką poznałem, bardzo łatwo się z nią dogadać, ma niesamowity charakter i nigdy nie ma z nią problemów. Jest miła, kochana i zawsze mi pomoże, gdy potrzebuję wsparcia. Przy okazji sama wie, że zawsze w drugą stronę zrobię to samo. Ma świetne poczucie humoru oraz przepiękny uśmiech. Szybko nabrałem do niej zaufania co w moim przypadku zawsze trwało ogromną ilość czasu. Ma ogromny dar do przekonywania ludzi. Momentami strasznie lubi się droczyć, wtedy trzeba specjalnie wyciągnąć poduchę i chwilę nią postraszyć, aby ją uspokoić!  W skrócie jest po prostu wspaniała i kochana. :peepolove:

Użytkownik nr 19 > Osobiście się nie znamy i nie gadaliśmy ale po rozmowach na chat boxie wydaje się być miłą i pozytywną osobą. 

Użytkownik nr 20 > Wydaje się być miła i pomocna osoba. Da się z nią normalnie pogadać, nie poznałem jej jeszcze ze złej strony.

Użytkownik nr 21 >  Nie poznaliśmy się mocno ale sprawia dobre wrażenie oraz gra się z nią w miłej i zabawnej atmosferze

Użytkownik nr 22 > Wydaje się być ogarniętą, wrażliwą i dążącą do celu. Mam nadzieje, że zostanie wśród nas jak nadłużej. 

linia-ruchomy-obrazek-0268.gif.43e117619c9a6ab99f17d9822983c9ce.gif

2. Jakie 3 cechy charakteru wymieniłbyś u @ Asuna

Użytkownik nr 1 > Zaangażowanie w życie forum, pracowitość i kreatywność.

Użytkownik nr 2 > Miła, pracowita, Kreatywna 

Użytkownik nr 3 > Serdeczna, miła, sympatyczna.

Użytkownik nr 4 > Pracowita, uparta i naiwna.

Użytkownik nr 5 > Troskiwość, asertywność, uprzejmość.

Użytkownik nr 6 > Szczera, ambitna, dobroduszna, kreatywna.

Użytkownik nr 7 > Pracowitość, poczucie humoru, duży zapał do pomocy.

Użytkownik nr 8 > Uprzejmość, zaangażowanie , skromność 

Użytkownik nr 9 >  Pomocna, skromna, miła

Użytkownik nr 10 > Przyjazna, pracowita, dojrzała.

Użytkownik nr 11 > Weronika jest bardzo miłą, pozytywną i wesołą dziewczyną.

Użytkownik nr 12 > Pracowitość, poczucie humoru oraz ambitność.

Użytkownik nr 13 > Ciężko mi wymienić tylko 3 cechy, bo jest ich bardzo dużo, ale jeśli muszę już wybrać to przede wszystkim szczerość, zaangażowanie i lojalność. 

Użytkownik nr 14 > Miła, pomocna, sumienna.

Użytkownik nr 15 > Nie znam jej praktycznie w ogóle, tyle co mogę zaobserwować na forum to na pewno - pracowitość, zaangażowanie i uprzejmość.

Użytkownik nr 16 > Kreatywna, lojalna i pracowita.

Użytkownik nr 17 > Wygadana, wesoła, empatyczna.

Użytkownik nr 18 > Wesoła, poczucie humoru, tolerancyjna 

Użytkownik nr 19 > Zadziorna, nieustępliwa, dążąca do celu.

Użytkownik nr 20 > Pracowita to na pewno, towarzyska i być może kulturalna? :Kappa:

Użytkownik nr 21 > Miła, pracowita, nie robi nic na "odwal się" 

Użytkownik nr 22 > Zabawna, pomysłowa, ambitna

3. W czym według Ciebie @ Asuna  jest dobra? 

Użytkownik nr 1 > Jest bardzo dobrym redaktorem.

Użytkownik nr 2 > Zdecydowanie w graniu mi na nerwach, to jej chyba najlepiej wychodzi.

Użytkownik nr 3 > Jest dobra w tym co robi [redaktor].

Użytkownik nr 4 > Jako redaktorka spisuję się idealnie :D

Użytkownik nr 5 > Moim zdaniem jest dobra w pisaniu książek bądź jakiś tekstów. Ogólnie to nie widziałem jej prac, ale myśle, ze mogłyby być dobre.

Użytkownik nr 6 > Ciężko powiedzieć, jak już wspomniałem nie znam zbyt bardzo 

Użytkownik nr 7 > Sprawianie obowiązków jako redaktor idzie jej bardzo dobrze.

Użytkownik nr 8 > Redaktorstwie 

Użytkownik nr 9 > Myślę że we wszystkim :default_biggrin: oczywiście jest dobra w tym co robi i tym czym się kieruje

Użytkownik nr 10 > W sumie to nie wiem, może dobrze gra w csa

Użytkownik nr 11 > Redakcja to jej bardzo mocna strona, bo wkłada całe serducho w nią i wiem, że wszystko tam robi bardzo dobrze. Zawsze była w tym najlepsza i nadal myślę, że tak jest. 

Użytkownik nr 12 > W tym co robi, w byciu redaktorem. 

Użytkownik nr 13 > W redaktorce i w nawiązywaniu nowych kontaktów. 

Użytkownik nr 14 > W jeżdżeniu na hulajnodze.

Użytkownik nr 15 > W robieniu kanapek w KFC :KEKW: A tak całkiem poważnie to według mnie dobrze sobie radzi w Redakcji, przeczytałem trochę jej artykułów i są ciekawe.

Użytkownik nr 16 > Nie znamy się za dobrze więc ciężko stwierdzić. 

Użytkownik nr 17 > W przekonywaniu :D

Użytkownik nr 18 >  No wiadomka że w graniu w lige :200IQByczq::default_biggrin:

Użytkownik nr 19 > We wszystkim co robi na tym forum haha, widać że chce i że się przykłada do swojej roboty 

Użytkownik nr 20 > Dogaduje się z ludźmi, do których nic nie ma, do tego trzyma swoich najbliższych już długi czas, więc myślę, że dobrze wychodzi jej utrzymywanie kontaktów.

Użytkownik nr 21 > W Lola jest całkiem dobrze idzie xD

Użytkownik nr 22 > Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie ale zapewnia dobrą atmosferę w ekipie

4. Gdybyś miał określić wiek @ Asuna  po poniższym zdjęciu ile dałbyś jej lat?

Spoiler

zdj.thumb.jpg.9a9f211ee7d2bf2c0fcac3c0b6cb9acc.jpg

Użytkownik nr 1 > Takie mocne hot 16 😂

Użytkownik nr 2 > 20

Użytkownik nr 3 > Tak na oko jakbym był sprzedawcą w tesco to bym kazał pokazać dowód przy kupowaniu alko haha.

Użytkownik nr 4 > 21?

Użytkownik nr 5 > 16, może 17 XD

Użytkownik nr 6 > 17/18 taki kidos :pepelove:

Użytkownik nr 7 > Dałbym jej z 18 lat

Użytkownik nr 8 > No no, ładna fotka , jak dla mnie 18-19

Użytkownik nr 9 > Z wyglądu na 21, 22.

Użytkownik nr 10 > 23 :serduszka:

Użytkownik nr 11 > 22

Użytkownik nr 12 > 21

Użytkownik nr 13 > Po samym zdjęciu tylko i wyłącznie 18-ście.

Użytkownik nr 14 > 20

Użytkownik nr 15 > Jak dla mnie to tak 20/21

Użytkownik nr 16 > 20 

Użytkownik nr 17 > 20 :dogel:

Użytkownik nr 18 > Hmm, 21?

Użytkownik nr 19 > Dość młodo wygląda ogółem więc 19.

Użytkownik nr 20 > 19/20

Użytkownik nr 21 > 19 lat

Użytkownik nr 22 > Achh te kobiety daje 18 mogę się mylić :)

linia-ruchomy-obrazek-0005.gif.532601a7df9288d80bae019b8925d9c2.gif.2ba2af2282087ae24c260fcca001fb45.gif

To tyle na dziś. Uważaj, bo kolejnym razem to właśnie TY możesz znaleźć się pod naszą lupą. :pepoHmm:

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 7
  • Zasłużony
Opublikowano

Wow, jestem pod wrażeniem ile tu pozytywnych opinii! Jest mi naprawdę bardzo miło. Nawet nie wyobrażacie sobie jak tyle miłych słów może motywować człowieka! 

(Aż tak młodo wyglądam? W sumie wciąż o dowód mnie pytająXD)

Dziękuję każdemu z całego serduszka. :pepelove:

@ Titania  świetna robota! :peepoPat:

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Świetna robota @ Titania

1 godzinę temu, Titania napisał:

Użytkownik nr 18 > @ Asuna  to najwspanialsza kobieta, jaką poznałem, bardzo łatwo się z nią dogadać, ma niesamowity charakter i nigdy nie ma z nią problemów. Jest miła, kochana i zawsze mi pomoże, gdy potrzebuję wsparcia. Przy okazji sama wie, że zawsze w drugą stronę zrobię to samo. Ma świetne poczucie humoru oraz przepiękny uśmiech. Szybko nabrałem do niej zaufania co w moim przypadku zawsze trwało ogromną ilość czasu. Ma ogromny dar do przekonywania ludzi. Momentami strasznie lubi się droczyć, wtedy trzeba specjalnie wyciągnąć poduchę i chwilę nią postraszyć, aby ją uspokoić!  W skrócie jest po prostu wspaniała i kochana. :peepolove:

piękne słowa :pepelove:

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Dobra robota @ Titania !

W dniu 21.07.2021 o 23:02, Titania napisał:

Ten użytkownik nr. 18 brzmi strasznie znajomo :cryingg:

• Dzięki 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 4
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.