Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość PPFAR

FireGucio na moderatora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że można dać Ci szansę :)

Jestem na Tak

+ Jesteś ogarniety

+ Masz dużo wolnego czasu

+ Ortografia

+ Wiek :)

Powodzenia :)

Opublikowano

Znajomość IPB [0/10] : Myślę że na 5 wyciągnę  ( wiem że to jest bardzo mało, ale szybko się uczę i myślę że koledzy z forum podpowiedzą mi co i jak żeby nie dać plamy )

Obsługa IPB jako moderator to nic trudnego, dwa kliknięcia i temat zamknięty/otwarty/podpięty itd.

Jednak co do samego podania, jesteś z nami dosyć krótko, wielu cię jeszcze nie zna. Co prawda widać, że się starasz ale nie zapominaj że admin na 3 serwerach + opiekun to już sporo obowiązków jak na Twój staż. Sądzę, że dokładanie kolejnych tylko pogorszy sprawę. Często piszesz od rzeczy, co (bynajmniej w moich oczach) wygląda jak nabijanie postów na siłę. Osobiście jestem na nie, to nie Twój czas.

Opublikowano

Co do IPB nie jest to nic trudnego biorąc pod uwagę panel moderatora 

Podanie oceniam na Tak 

+ Wiek

+ Aktywnośc

+ W moich oczach jesteś bardzo pozytywną osobą która za wszelką cenę stara się wynieść sieć na wyżyny.

+ Świetny kontakt z użytkownikami

+/- miesiąc na forum ja w tym czasie także dostałem awans jednak bez podania więc myślę że ci też szansa się należy

+ Szczery chłopak - Widać ze nie kłamie pisze sumienną prawdę

-  Dużo obowiązków

- Nie wiem czy rekrutacja na moderatora nie powinna byc już zamknięta :)

Opublikowano

Nie miałem okazji Ciebie jeszcze poznać, może to i dobrze, bo będę mógł Twoje podanie ocenić obiektywnie bez względu na nasze relacje.

Na forum jesteś miesiąc, do stażu nie można się przyczepić. Co za tym idzie aktywność na forum też jest wysoka, bo 300 postów jak na te 30 dni to jest dobry wynik. Mimo to jak na miesiąc osiągnąłeś już bardzo dużo na tej sieci. Opiekun, a zarazem admin na ZM oraz admin na DD2 i JB to trochę dużo. Obawiam się, że nie podołałbyś ze względu na czas. Z tego co sprawdzałem Twoja aktywność na tych serwerach nie powala, mimo to, że nie jestem od kontrolowania Twojej aktywności to i tak uważam, że jak na admina 30-40 minut dziennie na FFA to mało. Nie mam jak sprawdzić JB, więc się do tego nie odniosę. Ale ja na Twoim miejscu najpierw zająłbym się serwerami lub po prostu z jakiegoś zrezygnował na rzecz moderatora. Gdybyś spróbował w następnej rekrutacji, na pewno należałaby ona do Ciebie i tego serdecznie Ci życzę :) Choć wiem, że i w tej będziesz miał wysokie poparcie i szansę na zdobycie rangi masz dużą. Powodzenia!

Zapomniałem dopisać mojego zdania, jestem na nie.

Opublikowano

Jestem na NIE

- Masz już dużo obowiązków

- Słaba aktywność na serwerach

- IPB

- Dostałeś nie dawno rangę ,,Opiekun serwera,, i ,,Admin Zombie,,

Opublikowano

Jestem za okresem próbnym.

+wiek

+doświadczenie

-/+staż

+zaangażowanie

Opublikowano

Trochę za młody a po rangach można stwierdzić, że masz już trochę obowiązków na głowie.

Serce chce ale rozum powinien powiedzieć stop :P

Niestety na nie

• Właściciel
Opublikowano

Zbyt dużo sprzeciwów.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.