Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Pod Lupą Karcok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1957702724_PodLup.gif.e936fd2ed8145306f35f853d9cad7f7c.gif

Witajcie w kolejnej odsłonie "Pod Lupą". Dziś pod nasz celownik trafił nasz nowy właściciel sieci, czyli piękny Niemiec @ Karcok
Nadszedł czas, aby poznać to, co myślą o nim nasi użytkownicy!

Co sądzisz o @ Karcok

Użytkownik 1 
Dobry ziomek, ale mógłby przestać bawić się Vanishem.

Użytkownik 2 

@ Karcok to najbardziej niezrównoważony wariat tego forum. Nigdy nie spotkałam bardziej poj*banego człowieka niż on. Można porozmawiać z nim o wszystkim, od trudnych spraw o gównie, ziemniakach w odbycie i przedostawaniu się różnych substancji przez nasz przełyk, aż po poważne tematy niczym mercedes sąsiada ze złotej klatki. W przyszłości wiem, że planuje obłożyć swoją klatkę złotymi zębami, miał to być sekret, ale jeżeli wypowiedź anonimowa, to niech szuka tego brutala, który zdradził tą tajemnicę. Myślę, że jest to ciekawy człowiek, jeżeli chodzi o charakter, ponieważ nigdy nie jest zamknięty tylko na swoje perspektywy, a otwarty na wszystkie inne. Nie odrzuca zdania innych, tylko dlatego, że jest ono inne. Jest raczej mądrym osobnikiem, jak i również nietuzinkowo inteligentnym. Można spotkać go w Niemczech. Najczęściej przesiaduje przy stawach na golaska, niestety ze względu na liczne zgłoszenia pobliskich mieszkańców o grasujących żabich człowiekach został wygnany z tamtejszego miejsca. Aktualnie od tygodnia przebywa pod płotem, wciąż szukając odpowiedniej dziury dla swojego Pytona Wybawiciela III. W wolnym czasie zajmuje się forum i poświęca mu ogrom pracy i nigdy nie spotkacie takiego osobnika, który tyle czasu, weny i pieniędzy poświęca dla forum. Niestety mało kto docenia jego starania i wie, ile naprawdę musiał poświęcić dla tego katujemy. Mam nadzieję, że dopóki ten diabełek nie spłodzi żadnego potomstwa, będzie tutaj z nami. 

Użytkownik 3 

Jest chamem, ale ja tez jestem chamem, jest wredny i chamski ale ja tez taki jestem, czasem jest kochany ja nie, ogólnie co o Nim myśle to jest w porządku suchotnikiem :buziaki:

Użytkownik 4 

Duży kozak, ale czasami zbyt rygorystyczny.

Użytkownik 5 

Pracowity i śmieszny

Użytkownik 6 

@ Karcok stał się od momentu przyjęcia mojego podania kimś w rodzaju ojca na sieci. Na samym początku on uważał mnie za zwykłego dzieciaka, a ja jego za prostego chama, ale wkrótce zaczęliśmy bliżej współpracować i okazał się świetną osobą.

Użytkownik 7 

Co mogę o nim sądzić? Nie raz mu powtarzałem, że jest dla mnie jak brat i mimo, że momentami jest strasznie wybuchowy to i tak w moich oczach jest zajebistym człowiekiem. Uwielbiam z nim spędzać czas, niektórzy myślą, że tak się wyzywamy, bo się nie lubimy, ale to nie jest prawda my się tak wygłupiamy 

Użytkownik 8 

Hmm, dobra mordka, jak cos trzeba zawsze stara się pomóc, dużo serca wkłada w to forum

Użytkownik 9 

To osoba, którą mogłabym bez najmniejszego problemu nazwać przyjacielem. Znam go od bardzo dawna, tyle ile przeżyliśmy na ts czy na forum to nasze. Bardzo w porządku osoba, wierna przede wszystkim. Co by się nie wydarzyło, to i tak zostanie na forum. 

Jak oceniasz wykonywanie jego obowiązków?

Użytkownik 1 

Wzorowo. Nie można się do niczego przyczepić. Mógłby pić mniej, no ale wszystkiego mieć nie można.

Użytkownik 2 

Co do obowiązków aktualnie to nie wiem, nie mogę oceniać czegoś w co nie ingeruje. Ale myślę, ze kocha ta sieć i nie da jej upaść  tak jak ja za moich czasów i objęciu właściciela.

Użytkownik 3 

Stara się chłopak, robi co może aby forum i serwery ładnie działały.

Użytkownik 4 

Myślę, że wykonuje je starannie, rzadko co odkłada coś na przyszłość.

Użytkownik 5

Myślę, że nie można mu nic zarzucić, ponieważ swoje obowiązki, wcześniej jako Administrator, a teraz jako Właściciel wykonuje bardzo dobrze. Wiadomo, że nie każdy potrafi wszystko od podszewki i zna się na wszystkim, ale w takich sytuacjach nigdy nie stoi w miejscu, tylko zawsze szuka rozsądnego wyjścia. Jak go wyrzucą oknem, to wchodzi drzwiami, jak go wyrzucą drzwiami to wchodzi oknem. Taki to właśnie Karolek. 

Użytkownik 6 

To co robi jest po prostu niesamowite. Osoba taka jak on wracając z pracy oddaje 99% wolnego czasu dla forum i serwerów. Jego wkład w życie sieci jest wspaniały, a taki człowiek jak on to złoto.

Użytkownik 7 

Odkąd pamiętam był tym najbardziej zapracowanym i najambitniejszym z czerwonych i miejmy nadzieję, że odkupienie sieci od Piotrka wyjdzie nam wszystkim tylko i wyłącznie na lepsze.

Użytkownik 8 

Znakomicie, co prawda jak każdemu zdarzy się coś zapomnieć, ale przy takim nakładzie pracy to absolutnie normalne.

Użytkownik 9 

Mam wrażenie, że się przepracowywuje, wkłada naprawdę ogrom pracy w to, co robi, ale czasem jest to nawet niezdrowe. Daje z siebie 100%. Wykłada kawał swojego serducha. 

Czy poszedłbyś./poszłabyś z nim na piwko?

Użytkownik 1 

Nie, bo on jakieś siuśki niemieckie pije, a nie piwo... No pewnie, że bym poszła. 

Użytkownik 2 

Na piwo? To by było pijackie El Dorado, po miesiącu byśmy się obudzili w Kolumbii, naćpani koksem z flaszka tequilli, a @ Karcok  by był zaobrączkowany z jakaś grubą Niemką w Las Vegas.

Użytkownik 3 

Nie, bo bym spadł z krzesła pewnie.

Użytkownik 4 
Proste, że tak, ale chyba by się na 1 nie skończyło.

Użytkownik 5 
Na jedno pewnie, ale po dwóch raczej go nie ma.

Użytkownik 6 

Jasne, ale jeszcze niestety nie zaprosił mnie na piwko.

Użytkownik 7 

Jakby wrócił do tej swojej wsi Tychy, to miałbym nawet blisko, ale oczywiście, że tak. Najwyżej on zapłaci karę za demoralizację nieletnich.

Użytkownik 8 

Tylko jedno? ://

Użytkownik 9 
Pamiętaj o piwerku albo ginie w Bieszczadach! 

Jaka jest według Ciebie jego największa wada?

Użytkownik 1

Myślę, że wśród jego wielu zalet, można doszukać się również wad. Zanim jednak wymienię listę wad, przytoczę parę zalet: taki śmieszny człowiek, który zapierdala jak mrówka i.... no! To by było na tyle! HyHy. A tak poważniej, myślę, że jego wadą, jest w niektórych momentach brak kultury i opanowania. 

Użytkownik 2

Czasem za bardzo się rządzi.

Użytkownik 3 

Autorytatywność.

Użytkownik 4 

Jego największa waga wiarygodność elo kici kici miał miał.

Użytkownik 5 
Bardzo wulgarny człowiek.

Użytkownik 6 

Jedyna wada to to, że w pewnych sytuacjach jest wybuchowy.

Użytkownik 7 

Miejsce zamieszkania xD. A tak serio, to jego "eksplozywność" czy kij wie jak to nazwać.

Użytkownik 8 

Czasami trochę szybko się denerwuje, ale często też się nie dziwie XDD

Użytkownik 9 

Ufa czasem niewłaściwym osobom, a wiadomo jak to się kończy.

To na tyle z dzisiejszego wydania "Pod Lupą"
Już niedługo kolejne osoby będą brane "Pod Lupę"

Pozdrowienia i miłego dnia!

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

"Przekleństwa, Wybuchowość itd." Z dnia na dzień coraz mocniej przykładam do tego wagę. Jestem świadomy tej wady i wiem, że jest największa.

Na wstępie dziękuje  @ visca  nie wiedziałem, że ktoś chce zrobić "Pod lupą" z takim chamem jak ja. Dziękuje!

Dziękuje wszystkim za tyle pozytywnych i negatywny wypowiedzi. Konstruktywną krytykę trzeba również umieć przyjąć na klatę, a już tym bardziej kiedy jest w 100% prawdziwa.

Nie sądziłem, że tyle osób będzie mieć o mnie dobre zdanie, jeszcze raz dziękuje wam bardzo! ❤

• Uwielbiam 10
  • Zasłużony
Opublikowano

No ładnie. 

Dużo można się dowiedzieć o Właścicielu. Ile ludzi, tyle opinii, aczkolwiek widać, że większość w tych opiniach jest zgodna. :default_biggrin:

Bardzo ładna praca. :FeelsCuteMan:

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.