Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

[940] Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

65244EAE-AA17-4A99-8B83-DCE138ADB8F2.png.49dbdeb5f729d2b5a2b36d142350cc54.png

Jaki masz stosunek do wegetarian i wegan?

Opublikowano

W sumie neutralny. Niezbyt mnie obchodzi, co kto je. Chociaż z weganami ciężej mi się dogadać, bo ich styl życia jest imo zbyt radykalny - w ich oczach pewnie jestem barbarzyńcą jedząc wszystko jak leci. :FeelsCringeManW:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Za każdym razem jak ich widzę, obrzucam królikami, kurczakami, krowami i wszystkim innym co wpadnie mi pod rękę :feelsevilman:

Nie no bez kitu, nie interesują mnie takie rzeczy, dopóki nie krzywdzi innych, niech nawet konia z kopytami co rano opitala i mi nic do tego 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Tak samo jak z osobami innego wyznania, innej orientacji itp. Mam to gdzieś i dopóki nie ingeruje to w MOJE życie, nie przeszkadza mi to.

Coś w stylu różnicy między "moja religia mi na to nie pozwala" a "moja religia CI na to nie pozwala".

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

W sumie to normalny nic nie mam do tego co kto je dopóki nie będzie próbował mnie przekonać na siłe

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Neautralny, dopóki ktoś nie chodzi i nie wspomina o tym przy każdej możliwej okazji. Takie bycie weganinem/wegetarianinem na pokaz mnie już irytuje. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jak ktoś nie wyzywa innych i nie narzuca innym swojej diety  to jest ok

Opublikowano

ja ogólnie nie lubię mięsa jeść czyli można powiedzieć że jestem wege czyli mam dobry stosunek wegetarian 

Pozdrawiam

Opublikowano

Normalny, każdy wybiera swoją drogę :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.