Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ﬕﬓﬗﬠﬡ

Nick admina banującego: @ MASA.

Data/Mapa: 06.05.2021/DD2

IP/SteamID: STEAM_0 : 1 : 546242055 ' 

Serwer (mod):   only dd2                            

Opis sytuacji: Cześć, śmieszna sytuacja związana z Panem Gumą, mianowicie podczas gierki rozmawiałem sobie elegancko z jednym z uczestników gry, śmieszkując sobie od czasu do czasu. W pewnej chwili w prawej słuchawce usłyszałem pytanie "wypierdalasz czy mam Ci pomóc?", szczerze na początku myślałem ze to za oknem, ponieważ mieszkam w Krakowie, ale jednak pytanie się powtórzyło. Zorientowałem się, że był to admin który mówił do mnie. Troszkę się zdziwiłem, że admin taki wulgarny i "z dupy" nagle coś do mnie ma. Patrząc na podanie na admina w którym zawarł słowa takie jak " ...z każdym staram sie dogadać na serwerze" można się domyślić, że jednak nie jest to prawda.  W sumie nawet nie trzeba się domyślać, wystarczy otworzyć podanie wstecz i zobaczyć czemu za pierwszym razem się nie powiodło..  "Jestem pozytywnie nastawiony do wszystkich graczy, lecz negatywnie do tych złych graczy, Czasami zdarzy mi sie użyć "pare" wulgarnych słów ale to pod wpływem emocji." Co prawda, odpowiedziałem Ci na to wszystko, że nie masz podjazdu (XD), ale Ciekawi mnie pod co podciągnąłeś te kare, że aż wyrwałem na jeden pełny dzień, bo w taryfikatorze kar nie widzę podpunktu "essa".

Jeżeli chodzi o tą całą sytuacje chciałbym wznieść tylko o skrócenie bana bo myślę, że jest on bez sensu i gdybym dostał na 15 min na ochłonę to by lepiej podziało, a tak to jeszcze bardziej spiąłem, tym bardziej, że jutro piątek i chciałbym sobie pograć.

Pozdrawiam, zdrówka

:stuleja:

Taka Fajna Kolorowa Emota

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 58 minut i 19 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : ﬕﬓﬗﬠﬡ 
[AMXBans] Powod : ' essa ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 546242055 ' 

Opublikowano

https://www93.zippyshare.com/v/xCgNV8jL/file.html

1:19 morda tam...

1:55  *[UnRanked]* [*VIP*] *DEAD* ﬕﬓﬗﬠﬡ :  kurwa kosiarka jebana szmata rozjebana kurwa

+ liczne przekleństwa/celowe nie wykonywanie celi mapy

https://www21.zippyshare.com/v/WSESErxU/file.html

12:38 toksyczna gadka/utrudnianie gry.

14:10 --- ???

15:54 --- ???

Na innych mapach również dogadywanie, szkoda czasu mi to wrzucać.

Ogólnie gość utrudniający gierke, wywalone ego, myślał że zabłyśnie ale brokatu brakło. 24h to taki kubeł zimnej wody.

Powód "essa", no może mogłem bardziej konstruktywny opis dać ale tak jakoś nie widziałem sensu, zdawało mi sie to takie oczywiste. Przepraszam

Wchodze na serwer ma być śmiesznie,przyjemnie, rywalizacja te sprawy a nie typ z wybujałym ego próbuje mnie z równowagi wyprowadzić. Skończyłem.

Opublikowano

Co do tej kosiarki to trochę poleciałem nie powiem że nie, ale nie wiem czy wiesz nie mieliśmy z tym graczem żadnego konfilktu a bardziej docinalismy sobie w żartach. Wybujałe ego, śmiesznie przyjemnie, dogadywanie. Pytałem się Ciebie dlaczego jesteś taki dobry próbując trochę zażartować bo niezłe poconko było na serwerze, ale nie odpowiadales więc zacząłem dyskutować z innymi graczami próbując wciągnąć Cię troszkę żebyś tak nie napinal. Mogłeś na początku dać na 15 min i powiedzieć żebym ogarnął beret a nie robić podchody.  Co do tych celi to nie wiem co tam się znajduje, raz odłączyła mi się myszka i strzelałem enterem XD i było to tylko raz jeżeli dobrze pamiętam.

• Legenda
Opublikowano

Dobra. Pierwsza sprawa jest taka, że to nie sprawa dla UBT. Ja mógłbym napisać swoje, rozstrzygnąć tego bana i "konflikt", lecz to nie mój serwer.  Od siebie mogę dodać, abyś zmienił cl_lw z "0" na "1", inaczej będziesz banowany. 

image.png.49b0cb569de86006c42f635d7a06e59b.png

@ logout @ Gosia ?!

• Lubię to! 5
Opublikowano

c) Wyzywanie, obrażanie Graczy - 1h do 24h (poważne ubliżanie do 1 tygodnia)

Admin miał prawo nałożyć bana z taką czasówką. Ban zostaje taki jaki został nadany.

Żarty żartami, ale kultura na serwerze ma być przestrzegana. 

Dostosuj się do zaleceń @ dejmanoXD , drugiej szansy nie będzie.

Odrzucam.

@ MASA. co do Ciebie, proszę o dawanie adekwatnych treści do powodów bana.

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.