Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ktokolwiek mnie tu jeszcze kojarzy dlatego postanowiłem napisać przywitanie jeszcze raz (swoją drogą nie ma mojego przywitania w archiwum, więc też dziwna sprawa).

Na sieci jestem praktycznie od początku, bo od pierwszego dnia gdy ona ruszyła. Ci, którzy mnie jeszcze kojarzą (a jest ich niewiele, bo stała ekipa się jeszcze nie wykształtowała - powód jest prosty, sieć jest zbyt młoda) wiedzą pewnie, że byłem moderatorem forum przez niecały miesiąc, jednakże zrezygnowałem ze względu na sprawy prywatne, które są dosyć przykre i nieodwracalne, mimo to nie jestem tutaj po to aby o nich opowiadać. Pomimo kilku reprymend od wyższych rangą myślę, że sprawowałem się dobrze, ale nie mnie to oceniać.

Pierwsze co zauważyłem to brak rang u sojovsky'ego i Astrala, ale nie będę to wnikał. Chcę pogratulować Ojcu za awans na wyższy szczebel, gdyż od początku wiedziałem, że kiedyś któryś z właścicieli go w ten kolorek ubierze :)

Póki co wszystko się w moim życiu ustabilizowało, dlatego pierwsze co chciałem zrobić to tutaj ponownie zagościć. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie dobrze, w sumie nic złego wam nie zrobiłem, ale to tak na wszelki wypadek :P

Ci co o mnie jeszcze nic nie słyszeli, nazywam się Sebastian, w tym roku skończę 19 lat i mieszkam w Szczecinie, w woj. zachodniopomorskim.

Serwery w które celuję? Na pewno zobaczycie mnie od czasu do czasu na DD2, dodatkowo na bank obczaję Zombie i JB.

Na pewno chciałbym odzyskać to, z czym zacząłem, dlatego będę powoli, lecz skutecznie do tego dążył.

Koniec zanudzania :) Keep goin'.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Miło Cie znowu widzieć  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.