Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe pytanie. Kiedyś chciałem być, teraz nie. Patrząc na to co się dzieje, widząc przemijający czas, jak czas zmienia znajome osoby nie koniecznie na lepsze, przeżywać śmierć bliskich osób (ukochanej). Definitywnie nie, wole umrzeć z czystym sumieniem i w dzień ostateczny wspominać wszystkie dobre i przyjemne chwile niż zadręczać się przez wieki. 

Opublikowano

Tak szczerze to nie chciał bym. Są rzeczy i momenty w życiu, które właśnie przez to, że żyje się tylko raz i to tak krótko, są takie piękne :')

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie. Nie chciałabym przez cały czas  patrzeć na śmierć czy głupotę ludzką. Świat zmierza w złym kierunku, więc wolę umrzeć, kiedy przyjdzie na mnie pora. Wiele rzeczy się robi, bo "masz tylko jedno życie", no i dzięki temu jest pewnego rodzaju adrenalina w naszym życiu. Ja np. bez niej życia sobie nie wyobrażam. :EZZ:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jeżeli miałbym już być nieśmiertelny, musiałbym od razu odciąć się od najbliższych i nauczyć się ignorować wszystko co mnie otacza.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Hmmm, raczej nie. "Rodzimy się by żyć, żyjemy by umierać", ten tekst jest bardzo trafny. Nie chciałbym patrzeć jak np umierają moje dzieci czy moje wnuki, bo co z tego że byłbym nieśmiertelny jak serce i tak by mi pękło.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

kiedyś jak miałem 10lat to chciałem być nieśmiertelny przez 1 tydzień i kupić motor i skoczyć z dachu i sprawdzić co się stanie ale obecnie nie chciałbym bo nie wiadomo jak dalej będzie czy nie popadnę w depresje przez szkołę i nie będę chciał się pociąć albo coś w tym typie lecz nigdy nie miałem myśli samobójczych pewnie musiał bym też myśleć o tym że w pewnym momencie mojego życia będę mógł zostać sam, to daje za dużo do myślenia i nie mogę przewidzieć co się stanie więc NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak, chciałbym zobaczyć jak kiedyś rozwinie się technologia na świecie, a może żyć nawet tak długo żeby zobaczyć jak słońce najpierw pochłonie wszystkie planety, a potem wybuchnie i zmieni się w lodową planetę. 

• Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano

Raczej nie, bo większość rzeczy, które robimy w życiu to tylko dlatego, że jest ono jedno i w pewnym momencie się skończy. Może, gdyby wszyscy ludzie na świecie byli nieśmiertelni i nie cierpieli, to na pewno wyglądałoby to inaczej. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Patrząc na to co się odwala na całym świecie opcja "nieśmiertelny" całkowicie odpada. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.