Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze by było, gdyby najnowszy post / 3 najnowsze posty wyświetlały się w dodatkowym sektorze nad chatboxem. Łatwiej nawigowało by się po forum, zwłaszcza dla osób aktywniejszych, które lubią być na bieżąco z tematami, a scrollowanie za każdym razem żeby szukać tego na bocznym bannerze (jak dla mnie przynajmniej) nie jest zbyt wygodne. Przy okazji, zbiórki (takie jak np. obecna na spłatę operacji Pani Joanny) również mogły by się wyświetlać u samej góry forum, cel i inicjatywa bardzo szczytne, sam udostępniłem i wpłaciłem, warto pomagać, więc dobrze, żeby jak najwięcej osób to zobaczyło. Miłego dnia katy. Pis joł

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Najważniejsze tematy zazwyczaj trafiają do ogłoszeń, ostatnie tematy i posty można znaleźć w panelu bocznym, a dla bardziej wymagających jest jeszcze opcja "nieprzeczytana zawartość" w której znajdziemy wszystko co umknęło naszym oczom, więc nie widzę sensu wpychania na siłę w x miejsce nowych postów / tematów. 

Spoiler

ss.png

• Lubię to! 3
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.