Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Visser

Nick admina banującego: logout (czy jakoś tak)

Data/Mapa: ONLY DD2

IP/SteamID: 

Serwer (mod):  145.239.20.86:27125 / Darmowy VIP                           

Opis sytuacji: W Sobote 17.04.2021 dostalem bana za "podpowiadanie" na 30 minut gdyż gość sie kręcił w kółko a został sam na kilku aż wkoncu utknął na respie tt z paka. Napisałem na u@ adminowi gdzie jest bo nie wykonywał celi. Oczywiście dostałem bana na 30 minut. Dość w wulgarny sposób wyraziłem swój sprzeciw wobec tego nie zgadzając się z decyzją 'admina', który dał mi bana wiec napisałem na u@ 'smiec'. Dostałem 30 minut za tamto niby wiec to byla wystarcająca kara. Dzisiaj wchodze na serwer gram jak codzień nagle przyszedł "Szanowny admin" i po godzinie wspólnej gry nagle dał mi bana na 3 dni. Jaki tego sens? 

Okres nagle dostał i mu sie przypomniało? :))

Nic nie mam do niego ale gość bez tłumaczenia daje bany. A do tego tylko pisze na czacie wiec nie wszystko czlowiek zobaczy jak gra i jest skupiony na grze. Mikrofon nawet ze słuchawek z telefonu działa wiec nie wiem w czym problem żeby go używał :)

PS. Odwołuje się, gdyż nie zgadzam się z tą karą i motywuje to odwołanie swoją pozycją w top15 (9 miejscie), ponieważ walcze o top1, aby uzyskac darmowego svipa.

Wycinek z konsoli:

BUILD 2517 SERVER (0 CRC)
Server # 30
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 2 dni , 22 godzin , 59 minut i 59 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Visser 
[AMXBans] Powod : ' Obraza opiekuna ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 628725973 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
Kicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

BUILD 2517 SERVER (0 CRC)
Server # 30
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 2 dni , 22 godzin , 59 minut i 59 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Visser 
[AMXBans] Powod : ' Obraza opiekuna ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 628725973 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
Kicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

Opublikowano

Proszę się zapoznaj z definicją słowa "smiec" ponieważ to słowo nie ma jednej jednozacznej definicji. Co z pewnością znajdziecie po wpisaniu tego słowa w wyszukiwarke.

Np. PWN podaje  2 definicje tego słowa jako "«mieć odwagę coś zrobić»"

NIe uważam to za zbyt obraźliwe :)

Opublikowano

Nie rozumiem twojego dopisku ''nie wszystko człowiek zobaczy'', napisałem coś do Ciebie i nie odpisałeś, nie poruszałem już tego tematu,

a tutaj się do tego odwołujesz czyli widziałeś co napisałem i po prostu olałeś. Twoja sprawa.

L 04/17/2021 - 17:36:13: [adminchat.amxx] Chat: "Visser<15><STEAM_1:0:628725973><>" chat "na b respem :D"
L 04/17/2021 - 17:36:31: [amxbans_main.amxx] logout<43><STEAM_0:0:9222712><CT> zostal zbanowany Visser<STEAM_1:0:628725973> na 30 minut (30 Minut/y). Powod: podpowiadanie na u@.
L 04/17/2021 - 17:36:35: [adminchat.amxx] Chat: "Visser<15><STEAM_1:0:628725973><>" chat "smiec"

Z tego co napisałeś na u@ nie wynika, że utknął na respie, bo tak nie było. Gracz został sam i zmieniał bs'a wiedząc, że przeciwnicy pilnują A. 

I nic twoja topka tutaj nie wnosi, na przyszłość naucz się grać z zasadami, było nie obrażać to grałbyś dalej.

Pozdrawiam. Proszę odrzucić odwołanie.

@ Łasiczka  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.