Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym złozyć propozycję rangi o nazwie VIP lub premium wkoloże żółtym, jaka nazwa to już byście sami wybrali . Otóż takowa ranga by była do wykupienia i miałaby za sobą udogodnienia takie jak:

• Ładny wyglad Rangi na forum.
  • -8 godzin przy rekrutacji na admina. Dotyczy każdego serwera w Sieci Katujemy.eu.
  • Możliwość zmiany swojego nick'u (raz w miesiacu bezpłatnie).
  • 15 punktów reputacji dziennie do przyznania ( zwykły użytkownik nie wiem ile może).
  • Mozliwość dostepu do strony gdy ta jest wyłaczona (prace konserwacyjne itp).
  • Możliwość pisania zleceń w dziale graficznym bez wymaganych postów.
  • Edycja własnych postów na Shoutbox'ie.
  • Możliwość przeglądania archiwum Shoutbox'a. Możliwość ściągnięcia jednego ostrzeżenia na forum raz na 3 miesiące.
  • Maksymalna liczba przechowywanych wiadomości w skrzynce: 100
  • Maksymalna liczba przechowywanych powiadomień: 100
  • Maksymalna liczba grafik umieszczony w sygnaturze: 2
  • Maksymalna ilość adresów URL umieszczonych w sygnaturze: 2
  • Maksymalna ilość linii tekstowych, które użytkownicy tej grupy mogą umieścić w sygnaturze: 3

Cennik co do usługi SMS to by dał DUDNES jak itam ma np na swoich gostingach bądź by chciał przeznaczyć na serwery. Akoszty przelewu np:

1 miesiąc - 3 zł
2 misiące - 6 zł
3 miesiące - 9 zł
4 miesiące - 12zł
5 misięcy - 15zł

I uwaga tutaj nagle by był skok na ROK: 21zł

I mozna by było przedłużać swoją range np na 2tyugodnie za 2,5 zł

Co o tym myslicie? Ja np z chęcią bym takowąrangę kupił :)

Pozdrawiam -=byku=-

Nie patrzcie na błędy ale już troche piwek stukneło xD

• Właściciel
Opublikowano

Teoretycznie moglibyśmy dodać tylko czy jest sens? myślicie, że ktoś będzie kupowała VIP'a na forum w zamian za załóżmy rangę, stawianie więcej lików?

• Właściciel
Opublikowano

Tutaj już nie chodzi o pieniądze tylko czy warto zakładać rangę i zapełniać legendę? jak skorzysta może 5 osób  :P

Opublikowano

Dalem tylko propozycje, nie musisz sie zgadzac, od Ciebie zalezy. Jak cos zamknij i tyle :) chcialem w jakis sposob pomoc :)

Opublikowano

Teoretycznie moglibyśmy dodać tylko czy jest sens? myślicie, że ktoś będzie kupowała VIP'a na forum w zamian za załóżmy rangę, stawianie więcej lików?

Oj uwierz że bardzo duża grupa ludzi to kupuje. Też na początku śmiałem sie z tego na sparku a mają z tego kupe kasy.

Lecz ja bym proponował większe ceny na 1 miesiąc 11.07 zł sms lub 5-6zł przelewem

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

To już lepiej SMS 7 przelew 5 na stałe przykładowo.

Opublikowano

Jestem na tak.

Zawsze coś kasy wam wpadnie , znam sieć na której dużo ludzi cały czas kupuję rangę premium na forum więc bez obawy :)

Na stałe się wam nie opłaca :) możecie dać ceny np za miesiąc 6 sms 11 sms 2 miesiace 23 zl sms 3 miesiące a na zawsze np 30 zł sms +11 :)

Opublikowano

Na stałe nie, bo to będzie bez sensu, mozna tak jak piszą albo jak napisałem :) i też uważam że by kupowali :) miedzy innymi ja bym był tą osobą :)

Opublikowano

W sumie można by było spróbować, tylko z podanych przez Byka podpunktów jeden trzeba usunąć. Mianowicie -   " - 8 godzin przy podaniu na Admina". 

Opublikowano

W sumie można by było spróbować, tylko z podanych przez Byka podpunktów jeden trzeba usunąć. Mianowicie -   " - 8 godzin przy podaniu na Admina". 

Dlaczego go usunąć? Myślę, że to też by skłoniło do zakupu jak by komuś np, zależało na Adminie :)

• Właściciel
Opublikowano

Proponujecie w takim razie cenę na stałe czy na miesiąc? I ktoś jeszcze ma jakieś propozycje jeżeli chodzi o przywileje?

Opublikowano

Proponujecie w takim razie cenę na stałe czy na miesiąc? I ktoś jeszcze ma jakieś propozycje jeżeli chodzi o przywileje?

Na stałe, sądzę że miałaby wtedy większe 'branie' ^^

Opublikowano

Można dać i na stałe i na miesiąc, z tym, że trzeba rozsądnie skalkulować ceny.

Miesiąc - 4zł SMS

Na stałe - 15zł SMS

Przelew:

Miesiąc: 2zł

Na stałe: 7zł

Oczywiście nie znam stawek 1s1k, csetti, hostingu - do poprawy.

Opublikowano

Również jestem za pomysłem, tylko ustalić rozsądne ceny i można wprowadzić to do życia :D

Wysłane z Mojego LG G2MINI

Z poważaniem EddY

• Właściciel
Opublikowano

Ranga dodana, wieczorem dodam cenę oraz przywileje. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja przyjęta

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.