Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: jakubsandrovicc
2. Nick oskarżonego: cr3st
3. IP lub SID oskarżonego:   s/7656119profile8275884651/

4. Data i czas zdarzenia:  01.04.2021
5. Przebieg sytuacji: zamiast muta albo cos dał mi permbana bo mnie nie lubi i specjalnie to zrobil
6. Dowody:  

• Haha 1
Opublikowano

1. Pod tym nickiem nie ma bana, ani muta/gaga.

2. Przedstaw dowody w postaci demka i dokładnych ram czasowych z niego.

3. Dla formalności @ Cr3st wypowiedź się.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Tak dałem mu perma lecz najpierw dostał upomnienie w postaci gaga na 2h po tym od razu zaczął mi spamować na u@ i wyzywac mnie i moją mamę, nie pozwole sobie aby jakiś szczyl wyzywał mnie i moją rodzinę. SS'a  od razu wysłałem  Extreama. Nie rozumiem po co on dostał ub skoro będzie robił to samo, tacy ludzie się nie zmieniają.

Dziękuje nic więcej nie mam do dodania.

Z pozdrowieniami dla całej Administracji!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak się składa, iż dysponuję screenem, który potwierdza wersję admina:

obraz_2021-04-05_185059.png

Cytat

2.2 Obraza administracji serwera. ( 1 ostrzeżenie - upomnienie | 2 ostrzeżenie - MUTE / GAG  do 10 080 min. (zależy gdzie obraził) | 3 ostrzeżenie - BAN 60 - 1080 min. )

2.3 Obraza rodziców graczy. ( 1 ostrzeżenie - upomnienie | 2 ostrzeżenie - MUTE / GAG na 1440 min. ( w zależności, gdzie nastąpiła obraza ) | 3 ostrzeżenie - BAN - 10 080 min.  / BAN PERMANENTNY )

2.10 Staramy się pisać z poprawną ortografią. ( 1 ostrzeżenie = upomnienie | 2 ostrzeżenie = GAG na 10 min. )

1.18 Zakaz wysyłania zbędnych, nadmiernych zgłoszeń (na jednego gracza, bądź spamowaniem na wszystkich).  (1 ostrzeżenie =  BAN 5 min. | 2 ostrzeżenie = BAN 10 min. )

*opiekunowie mogą pomijać zapisaną kolejność, jeśli wcześniej pojawiały się uzasadnione skargi na danych graczy, np. o używanie mikrofonu bez mutacji itp.

odnośnie 2.10 "huj" piszemy przez "ch" poprawna pisownia - "chuj"

7 dniowy odpoczynek od serwera, a przy następnej okazji ban permamentny. 

chociaż za "dał mi permbana bo mnie nie lubi i specjalnie to zrobil" (kłamstwo)  i za całą historię o tobie poznaną od adminów i graczy, uznaj to za ostatnią szansę - odpoczynek 14 dni.

ps. odnosząc się do słów z odwołania jeszcze: "banuja za jakas kulture mogl poprostu dac mi muta a nie permbana moim zdaniem admin do wywalenia." - mute za spam na u@ na text chacie? obudź się, opie.

• Uwielbiam 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.