Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: HASSAN

Nick admina banującego: CONSOLE (Jakiś śmieszny Little Anty-Cheat)

SteamID: STEAM_1:0:527293287

Serwer (mod): Arena 1v1       

Opis sytuacji:  Wbijam na arenę się rozgrzać przed meczem gram nie całą mapę i dostaje bana XDD dziwne że teraz dopiero dostałem bana jak w marcu TOP 1 wbiłem a wczoraj jeszcze 3 godziny bez przerwy grałem a forma z wczoraj do dzisiejszej była 100 razy lepsza. Dodam jeszcze że te demo jest jakieś dziwne bo większość hitów/hedów się nie pokrywa mam na myśli to że strzelam w powietrze a gościu ginie jak bym widział takie akcje na serwerze u samego siebie to sam bym się zbanował no ale możliwe że to tylko u mnie tak wygląda i z tego co wiem to demko jest (chyba) w 32 tick demo do wglądu poniżej.

Oraz byłem sprawdzany przesz adminów kilkukrotnie.

Link do Dema: Moment bana 19:35 i akcja z koślawego USP'ka https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20210403-184750-775772950-am_water_KAT_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip

• Haha 1
  • Wow 3
Opublikowano

@ HASSAN Ten anty cheat to jest jeden wielki znak zapytania przytoczę pewną akcję z tego serwera

"a więc gram z kumplem na tej arenie dodam że typek ma g3 aktualnie  w któreś rundzie mnie zabija i wszedł na moją postać i zaczął kucać i po kilku krotnym wciśnięciu CTRL dostał bana za ANTY-DUCKING czy coś takiego :cry: jak to on odpalił się na ts'ie i cisną ten serwer już nie będę pisał jak i przy okazji mi się oberwało bo sam się z idi*ty śmiałem  XDDDDDD"

@ Łasica  XDDDD "nie wypowiadaj się w nie swoim odwołaniu" luzz ale z tym się nie zgodzę  "jeśli nie masz nic do powiedzenia w tej konkretnej sytuacji"  bo wypowiedziałem się na temat tego anty cheata pisanego w power point'cie i wywnioskować można to że banuje przypadkowych graczy .

• Bywalec
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ban nadany od anti-cheata, brak możliwości odwołania. Każda następna próba będzie odrzucana i karana za spam. 

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.