Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym, wam przedstawić moje fragmovie o ile można to tak nazwać, nie jest to jakiś profesjonalny montaż, ponieważ dopiero zaczynam się w to bawić, ale fajnie by było, jakbyście by mi podpowiedzieli co poprawić by, nie robić tego samego błędu w przyszłości.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Imo przejścia mogły by być płynniejsze, bo strasznie dekoncentrują tak samo zmienianie ręki co chwile, ale jeśli chodzi o resztę to spoko :D Tak trzymaj i powodzenia!

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Brak intra.

Ukrycie hudu i net_grapha to podstawa.

Jak się nie mylę to nagrywałeś to bezpośrednio z serwera = błąd, tylko i wyłącznie demko wchodzi w grę, aby móc sobie manipulować tym co się nagrywa.

Brak zgrania clipu pod muzykę, muzyka spoko, ale nie jest w ogóle zgrana z filmem.

Nie wiem w jakim programie obrabiasz filmami, ale pobaw się kolorami i filtrami, bo "suchy" cs jest na maxa do dupy pod YT.

voice_enable 0

Inna czcionka napisów, takie napisy jakie zaimplementowałeś, robiło się w 2005 roku w Camtasia Studio.

Jeszcze widzę wiele innych minusów, ale te co wypisałem to są podstawy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

fragmovie z społecznościówek XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.