Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Ktoś

Nick oskarżonego: Logout

IP/SID oskarżonego: Nie podam bo mam bana (brak powodu)

Godzina i data zdarzenia: Data dzisiejsza godzina dodana w załączniku.

Mapa: DD2

Screeny/demo: -

Opis sytuacji: Krótko zwięźle i na temat.. Grałem po czym Słodka dostała bana za rzekome cheaty i potem chciałem się dopytać że za co bo nie byliśmy pewni (ostatnio dostałem bana na pół godziny bo miałem chyba ping i ponowne połączenia i serwer z automatu wywalił) Więc chciałem się po prostu zapytać.. I nagle patrzę kick.. POWÓD ,,to nie pytaj'' Tak to na pewno dobry powód... Potem wszedłem ponownie i pytałem ludzi kto teraz jest adminem online i usłyszałem że Logout tak więc zapytałem czy to był powód do kicka i że założę specjalnie konto na forum po to by to zgłosić bo ja takiego admina sam bym od razu wyrzucił.. I chwila później znowu konsola.. patrzę co tym razem sobie ten wzorowy admin wymyślił i widzę ,, ban 30min nadużywanie mikro" Tak to też na pewno był dobry powód by tylko nie było konfrontacji... Admin który uważa że jest panem i władcą tylko przegoni ludzi z serwera.  Sam miałem 3 serwery w cs go i to przerobiłem. Proszę opiekuna albo właściciela o wyjaśnienie sprawy. Pozdrawiam.

20210324_221622.jpg

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Tutaj jeszcze drugie zdjęcie ponieważ robione telefonem a telefon robi w wysokiej rozdzielczości i się nie zmieściłem w MB.

20210324_224537.jpg

Opublikowano

Nie dostałeś od żadnego admina bana za ping na 30 minut. Przynajmniej takiego nie ma w bansie na twój SID.

Odnosząc się do skargi. Gracz dostał bana, nie masz w tym żadnego interesu, nikt nie musi Ciebie informować. Zacząłeś pytać na sayu, mówić na mikro, za co dostał/a ''słodka'' bana za czitowanie. W samym pytaniu odpowiadasz sam sobie, sam podałeś powód i jeszcze się doszukujesz za co dostała. Po tym jak mówiłeś ''ja się pytam'', dostałeś kicka ''to nie pytaj'', nie jesteś osobą, którą będę informować i wyjaśniać, za co komu dałem bana. Serwer jest od grania, nie od wyjaśniania takich rzeczy osobom trzecim, ban leży w interesie banującego oraz zbanowanego, co wyjaśniamy na forum. Po kicku wróćiłeś i dalej drążyłeś temat że mam Tobie wyjaśnić :facepalm: dodając, że możesz założyć konto na forum, żeby napisać na mnie skargę. Dlatego dostałeś bana z powodem nadużywania mikro. Nie twoja sprawa, a wpychasz nos.

http://o11a.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-2103242206-de_dust2.dem.zip

9:10-9:52
11:35-12:52

Na demku więcej można usłyszeć niż napisałem wyżej.

• Lubię to! 8
  • Wrr 1
Opublikowano

Pytałem gościu czy za to i widać jakie masz pojęcie o grze dając ludziom bana za rzekome cheaty bo strzelają lepiej od ciebie. Już przynajmniej wiem czemu wieje pustkami na serwerze skoro są admini którzy zatrzymali się na poziomie bota lvl: easy. ;) I skoro masz 5 lat i za to dajesz kicki zamiast wyjaśnić sprawę jak człowiek (bo po to chyba mamy język w buzi i co poniektórzy mózg) ale to tylko jak widać sporadyczne przypadki bo lepiej dać kicka i potem bana bo to nie był powód do tego na pewno i twój poziom pilnowania porządku na serwerze jest tragiczny bo człowiek który pyta oczekuje zwykłej odpowiedzi typu ,, tak dałem bana bo uważam że cheatuje'' po czym bym cie wyśmiał i poszedł na forum i rozwiązał sytuację ale widać wolisz jak dziecko w piaskownicy wszystko jeb.. i sobie pójść. Nie pozdrawiam. ps. ,,W samym pytaniu odpowiadasz sam sobie, sam podałeś powód'' tylko ty wiedziałeś że to jest powód bo ja jak było widać pytałem czy to właśnie o to.  ale rozumiem ciężko ruszyć głową. 

• Haha 5
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie jesteś adwokatem swojego kolegi, od tego ma forum, żeby dowiedzieć się czegokolwiek. Logout powiedział wszystko, co sama miałam na myśli - do tego również jest załączone demko. Admin nie ma obowiązku informować osoby trzecie z tego co robi. Wasze zachowanie na forum też zostawia wiele do życzenia. Skargę odrzucam, nie szukajcie prowokacji. 

• Haha 4
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.