Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Które rangi zachowujemy?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które rangi zachowujemy?

• Stare rangi (Silver, gold, kałach, global itd.)
      5
    • Nowe rangi (Faceit lvl 1,4,10,23 itd.)
      12

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

W temacie mogą się wypowiadać i głosować tylko i wyłącznie osoby które grają na serwerze!

Od jakiegoś czasu trwa spór które rangi są lepsze i które powinniśmy zachować.

W tym temacie możecie zagłosować na aktualne rangi, aby zostały (Faceit lvl)

Bądź na stare (Silver, global itd.)

• Lubię to! 3
Opublikowano

W sensie mogą być rangi faceit ale bez hazardu bo teraz to nie będzie zależne od skilla ale od farta i czasu przeznaczonego na spamienie bindem na hazard ale to tylko moja opinia

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Ja osobiście jestem za rangami Faceit. Dużo bardziej mi się podobają i nie są tak popularne jak zwykłe rangi które są na prawie każdej arence.

Chciałbym dodać,  że popieram pomysł @ Butter Dog  o usunięciu hazardu z serwera.  Na chwilę obecną ten ma wyższą rangę kto ma więcej szczęścia. A osobiście uważam, że jeśli ktoś zwraca uwagę na rangi serwerowe to więcej radości sprawia wbijanie jej przez zdobywanie fragów.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

:notlikenoot: Według mnie stare rangi powinny wrócić chociażby z powodu wbijania tego max. poziomu co jest prawie nie realne, nie od tego jest 40lvl żeby wbijać to pół roku gdzie rangi będą i tak jakoś resetowane co ok. 6-8 mies.

:feelsfatman:Co do hazardu może zostać ale na pewno przydała by się możliwość hazardu od 25pkt. rankingowych a nie od 100 gdzie dla niektórych jest to bardzo duża suma.

Wypadało by też włączyć opcję flood przy której nie będzie blokady użyć na rundę tylko czas dla którego możemy to użyć czyli nie 3 razy na rundę tylko ilość nie ograniczona ale użycie możliwe raz na 7 - 10 sec.

Co do tematu spamienia i wbijania rangi to wystarczało mieć troszkę szczęścia i zbindowany klawisz po tą funkcję i wtedy po spamieniu przez 5 map można było wbić sobie 2lvl prestiżu.

#EDIT.1

Starej rangi nie wbijesz w 2/3 tygodnie bez vipa

a jeżeli już się wbije tego Globala to od tego jest poziom prestiżu który ma właśnie odpowiadać za szybkie wbijanie tej rangi ale żeby ludzie chcieli to wbijać to trzeba ich jakoś zachęcić dlatego można by było wprowadzić możliwość kupna vipa np. na 3/4d. za 1 poziom prestiżu czyli ok. 2/3tyg grania.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jeśli wszystko jest dopięte na ostatni guzik to rangi faceit. Tylko można by dodatkowo zwiększyć wymagane PKT na lvlup o 50%, bo moim zdaniem jest za łatwo.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jak dla mnie faceit. Jest to trochę sprzeczne z realnymi rangami na faceicie, ale wydaje mi się, że jest ciekawiej. Stare rangi typu gold etc są już przereklamowane. :)

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Pandzia  Nie zwiększam nic, bo gwarantuje wam, że i tak wszystkich nie wbijecie szybko. Tam nie ma 10 rang, tylko 40. 

@ Butter Dog  Hazard został już wyłączony. Wszystkie osoby które miały zbyt wysoki poziom zostały zbite na dół w ramach rekompensaty dla tych osób, postanowiłem podarować im 7 dni vipa.

@ Astra  Wbijesz na starych rangach lvl w przeciągu dajmy na to 14/21 dni, po tym czasie co będziesz robił? Na nowy rangach masz jakiś cel, jak wspomniałem up@ jest 40 poziomów, więc jest co do roboty.

Głosy jednoznacznie mówią, że gracze wolą nowy system rang!

• Uwielbiam 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.