Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem KKashi. Na imię mi Dawid, za miesiąc kończę 17 lat. Przybyłem tutaj z serwerem 4 Maps na którego zapraszam. 

Nie umiem mówić o sobie ale mogę powiedzieć że jestem no life :)

Mam nadzieję że szybko się tu zaklimatyzuję.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Witam Witam  :D

Opublikowano

Witam serdecznie mordeczko. Jeśli chcecie więcej informacji piszcie do mnie w skrócie. Jest to Rudy cygan którego znam kilka lat był on moim szefem na poprzednich sieciach gdzie pełniłem stanowiska junior admina + Prowadziłęm z nim serwery. Jest to fantastyczny użytkownik, bardzo dużo czasu poświęca na forum oraz skupia swoją uwagę na serwerach i na swojej pracy. Gdy go poznałem byłem żółtodziobem ale dizęki niemu nauczyłem się bardzo dużo za co mu dziękuje. Cieszę się ze miałem przyjomność go tu ściągnąć i reeaktywować troszkę starej ekipy. Więc jeśli bedzie coś trzeba pomagać można się śmiało do neigo zgłaszać na pewno pomoże. Wiem że szybko zobaczycie jego pracę a za jakiś czas zobaczymy go pewnie w ekipie forum :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.