Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

[888] Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idealna praca dla mnie bo uwielbiam spać i leżeć na łóżku to Tester materaców w Ikea. Od 5tyś za dzień :pepelove:

• Katowicz
Opublikowano

Takie od dziecka to praca w Policji, dążyłam do tego i nawet byłam w szkole Policji w Słupsku, ale jakoś życie się tak potoczyło, że musiałam zrezygnować. Nie żałuję patrząc na obecne czasy. :)

Od paru lat to kierowca zawodowy i do tego obecnie dążę. Niestety samo wyrobienie prawka i kwalifikacji jest bardzo kosztowne, więc małymi kroczkami do celu. W tym roku planuję w końcu to osiągnąć. :) Jakoś od dziecka mnie kręciły gabaryty, jakkolwiek to zabrzmi haha. Wujek jeździł tirami, drugi ciężarówkami i zawsze się pchałam do kabiny, bo mi się podobało patrzeć na wszystko z góry. :D A swoją drogą lubię podróżować więc mam połączenie kilku pasji w jednym ^^ No i jak już zdobędę doświadczenie jako kierowca to celem jest transport gabarytowy i adr ;D

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Całe moje życie jest związane z piłką nożną i cały czas dążę do tego, żeby zagrać w jakiejś profesjonalnej lidze. W moim wieku wielkim sukcesem byłoby zagranie w lidze okręgowej, ale dopóki mogę grać w juniorach, mam zamiar w nich zostać i do samego końca uczyć się czegoś nowego. Na piłkę seniorską jescze przyjdzie czas. Więc podsumowując gram w piłkę 11 lat i chcę zrobić z tego pracę.

• Lubię to! 4
Gość Knightyy
Opublikowano

Moja wymarzona? Albo "Operator sieci komórkowej (GSM czy tam UMTS)" albo "Projektant sieci światłowodowej", albo "Administrator sieci teleinformatycznych" bo łączność i komunikacja międzyludzka jest dla mnie najważniejsza. Pozdrawiam : > 

Opublikowano

Myślę, że grafik komputerowy ewentualnie prowadzić własną kawiarnię :pepelove:

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

- Elektryk

- Zawodowy Strażak (PSP)

- Serwisant komputerowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.