Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Popek

Nick admina banującego: Durus

Data/Mapa: 15.02.2021/ am_aztec2015

SteamID: STEAM_1:0:91811289

Serwer (mod): Arena 1vs1                               

Opis sytuacji:  Grałem na arenie 15, przeciwnik "tupał jak słoń". Jak korzystając z okazji obszedłem go za skrzynką, po zabiciu go napisał na czacie "czego kampisz" czy coś w tym stylu. Po tej wiadomości na czacie dostałem kicka "za kampienie". Następnie ponownie wszedłem na serwer i zapytałem na u@ od kiedy obchodzenie kogoś w koło jest kampieniem. Oczekałem tylko odpowiedzi coś w stylu "nie można kampić". Po chwili ponownie zapytałem, bo myślałem, że admin nie zrozumiał mnie do końca. Czekałem tak z 2 minuty i odpowiedzi brak. Napisałem, że nadal czekam na odpowiedz. Czekam kolejne 2 minuty. Straciłem wtedy cierpliwość i napisałem, że skoro nie chce mi udzielić odpowiedzi to napisze skargę za bezpodstawne użycie komend wobec mnie. Powód "spam na u@". Fajnie, że nie można nawet zapytać jedną rzecz. Link do bana: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:91811289&advType=steamid&Submit (Mogłeś po prostu napisać przepraszam i nie było by problemu) Pozdrawiam.

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Po pierwsze, nie ja ci odpowiadałem, wiec z tym problem nie do mnie.

Bana dostałes za to, ze to nie były jedyne wiado. Admin mówił ci z 3 razy chyba dlaczego dostałeś. I powiedziano ci, ze masz skonczyć ten temat bo nie ma sensu tego ciagnać, to tylko kick. Napisałeś coś dalej o tej samej tematyce to wyleciałeś. 

NA serwerzy byli @ weed lvl 10 @ LeonZawodowiec  I to z nimi się kłóciłeś

Powodzenia ;)

• Lubię to! 2
Opublikowano

ja ci dałem kicka ale nie niego zasługiwałeś bo przez 15 sekund nie pickowałeś gdy chciałem cie zrushować pojawiłeś się na moich plecach używając shifta. Podałem ci powód w kicku 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Odwołujesz się od bana który już wygasł, bo był na 20min?

Jak chcesz złożyć skargę na admina zapraszam na dział skarg w Arena 1v1.

UB odrzucam.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.