Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie "ostatnio grana" mapa powinno być usunięte ponieważ jeśli mapa jest dobra i większość chce na niej grać ale nie może . To gracze powinni decydować jaką mapę chcą grać. Jeśli mapa jest dobra to nikomu nie przeszkadza że jest grana kilka razy pod rząd, a nawet jeśli to po 3/4 mapach się znudzi i zaczną wybierać inną. Według mnie 4 mapy są godne uwagi i nie raz nie dwa się zetknąłem że większość narzeka na słabą mapę ale nie mogą wybrać tych 4 map (godnych uwagi) ponieważ były ostatnio grane. System "ostatnio grane" jest trochę useless bo to tak jak by ci ktoś powiedział wybieraj co chcesz ale nie to nie to nie tamto a i jeszcze nie tamto. 

Jeśli uważacie to za zmianę na gorsze ( a nie powinniście) zapytajcie się graczy (ankieta czy coś) dam sobie rękę uciąć że nie tylko ja uważam że "ostatnio grane" powinien być usunięty pewnie wielu innych miało w głowach by tak jak ja napisać ale się im nie chciało.

pozdrawiam cieplutko

(kekens best admin)

• Właściciel
Opublikowano

Jakiś czas temu była propozycja aby wprowadzić blokadę 5 ostatnich granych map, przez to nie pojawią się one w następnych vote żeby nie było grane w kółko to samo

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.