Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jak zauważiliście w tytule to jestem nowy. smile.png

Mam 15 lat pochodzę z okolic Katowic prowadzę bardzo spontaniczny ale zarazem spokojny styl życia :)

Pewnie myślicie ale co on wniesie w nasze szeregi.

Napewno wniosę miłą i ciepłą atmosfere ale o tym sami się dowiecie już wkrótce. tongue.png   

Teraz może coś o sobie: No cóż mało by tu opowiadać jestem strażakiem ciężki to zawód ale jeśli się myśli o uśmiechu uratowanych buziach od poszkodowanych za uratowanie ich życia to aż odrazu wam cieplej i macie więcej siły smile.png 

Uprawiam też parkour od 5 lat na początku było trudno a nawet i boleśnie.  Lubię jeździć na rowerze ale tak bardziej ekstremalnie :) no i to chyba wszystko oprucz tego ze trenuje siatkówke od 2 lat

Jednym słowem robie to co lubie

Wita   Bestia:)

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Mam 15 lat i jestem strażakiem ciężki to zawód" - nie rozumiem, w tym wieku strażakiem, który myśli o uśmiechu uratowanych osób? xD

Siema. ;p

Opublikowano

"Mam 15 lat i jestem strażakiem ciężki to zawód" - nie rozumiem, w tym wieku strażakiem, który myśli o uśmiechu uratowanych osób? xD

Siema. ;p

tak teraz mam 16 w marcu a W osp na akcje jeździ się od 16 jeśli się wszystko zda i wgl

• Właściciel
Opublikowano

Cześć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.