Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko Mordki ;)

Wielu graczy jak i ja wspominaliśmy o wgraniu tytułowych pluginów, ale nikt z Was nie napisał propozycji - zrobię to ja.

Rzesze z Was zależnie czy jesteście w TT czy CT narzekacie na kampienie w respie TT, albo rashowanie ze strony CT.

W mojej opinii aby rozgrywka była bardziej uczciwa, gdy do graczy nie docierają ostrzeżenia i bany za stanie na respie czy też rashowanie to należałoby wgrać plugin, który tego dopilnuje,. tudzież uniemożliwi.

Zatem czy duet @ Zawiszak? @ Gosia ?!  możecie wgrać antyrush i resp tt do 1:30 a później kill na serwerze?

PS. Taki manewr może również zwiększyć ilość graczy bywających i grających na serwerze.  W skutek czego może zaistnieć potrzeba zwiększenia ilości dostępnych slotów na serwerze :)

Pozdrówka Bocjusze 

Рошег оғ Ѕндᴅош

Opublikowano

Co do antyrash'a - jestem na nie. 

Od zawsze wolno było rashować, lecz nie każdy to umiejętnie potrafi. Taki rashujący to łatwy cel tylko trzeba mieć na uwadze to ze taka sytuacja może się wydarzyć - być czujnym. Uważam, że takie ograniczenie jest absolutnie nie potrzebne.

kill resp TT do 1:30 to ciekawy pomysł, aczkolwiek wolałbym, aby to nie był kill, a slap. Po 1:30 dostawałbyś slapy sygnalizujące, iż natychmiast musiałbyś uciekać stamtąd, a po x slapie zostałbyś zgładzony. Na testa można by było wgrać.

• Legenda
Opublikowano

resp slap tak, antyrush nie, przecież grające ct nie skraca np. mida w dziesiątke a robią to pojedyńcze osoby, max 2-3, za dużych szkód przecież nie zrobią, w dodatku admin będzie miał wiecej roboty, bo o zbugowanie tego antyrusha nie trzeba wiele

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.