Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Lion King

Nick admina banującego: RobaKk

Data/Mapa:  +/- 18 30 mapa jakaś z minecraft

SteamID: STEAM_0:0:582698464

Serwer (mod): Base Builder                              

Opis sytuacji: Ogółem to mape przed  kupiłem 2 razy kose i wbiłem 2000 killi potem zmieniła sie mapa nadal mi ta kosa została to wybudowałem kampe na kose robakk mowił coś że to jest jakiś bag czy coś.
To kupiłem kose jeszcze raz przed banem . Poza tym nic nie było słychać na chacie w grze , bo wszyscy gadali o czymś  . Mój kolega dał mi discorda robaka to go dodalem i to jest co on mi odpisał : [ Nie że mam problem poprostu wole to dać niż nie dać. ]

+
Jak sie doczytałem w Taryfikator kar: Wykorzystywanie bugów serwera  - ( upomnienie / ban 24h / 7 dni )
Nie dostałem wcześniej bana na 24h z powod jak juz .

LionKingDziś o 18:31

Ja kupiłem kose

RobaKツDziś o 18:32

Ok i co ?

LionKingDziś o 18:32

To czemu dałeś bana

[18:32]
Był jeszcze taki rozpierdol że prawie nic nie słyszałęm

RobaKツDziś o 18:33

Masz problem do bana napisz skate lub odwołanie
[18:33]
To się wyjaśni wszystko
LionKingDziś o 18:33
Nie możesz napisać

RobaKツDziś o 18:33

Xd

LionKingDziś o 18:33

bo juz pisałem o odwolanie od perma
[18:33]
XXD
RobaKツDziś o 18:34
Ja ci nic nie będę pisał
[18:34]
No i co z tego
LionKingDziś o 18:34
dzisaj mi dali ub

RobaKツDziś o 18:34

Dobra o demnie tk na tyle nara miłego wieczoru :)

LionKingDziś o 18:34

jpd

Opublikowano

Miał prawo ci dać bana, bo zbugowała ci się kosa i miałeś ją przed dwie rundy.

Nie można stwierdzić czy zrobiłeś to specjalnie czy nie ale jeśli nie to chyba powinieneś zapytać co zrobić jeśli owy bug wystąpił. 
Ogólnie widełki bana to 24h - 7dni więc miał prawo dać ci bana najwyższego jakiego mógł, nie rozumiem tego odwołania...

Przepraszam, że się wypowiadam ale krew zalewa. I te ss które tyle wnoszą...

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jak byś czytał dokładniej wiedział byś że kupiłem kose ,dlatego jest problem to nie moja wina że sie zbugowała.  @ asik  . A pozatym @ Robakk  powinien powiadomić opiekuna / administratora servera basebuilder , o takowym bagu .Nie rozumiem twojego zdania : ,,Bo zbugowała ci się kosa i miałeś ją przed dwie rundy" Jeśli ci chodzi o to że nie  kupiłem tych kos to zobacz logi servera że takowe kupywałem .  

I skoro mówisz  że mógł  to czemu pisze to w regulaminie :Wykorzystywanie bugów serwera  - ( upomnienie / ban 24h / 7 dni ) czemu nie ma pomiędzy ban 24h i 7 dni - tylko jest / ? 

Opublikowano

A więc to było tak zaczęła się mapa minecraft i Lion King powiedział, że zbudowała mu się złoty nóż i upomniałem jego 3 razy aby dal się żabi albo dostanie bana i nic nie odpowiadał i każdy jemu mówił żeby dal się zabić i dopiero po 300 kilach coś mówił ale było już za późno i dałem mu bana. I jako administrator po tym jak go upomniałem 3 razy i nie reagował na to to stwierdziłem że najsłuszniejsza kara będzie ban na 7 dni, za to że miał to gdzieś że korzysta z bugów serwera oraz ma wywalone na prośby administratora. I to tyle mam do powiedzenia 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Cóż :) 

Od 8 minuty na demku reklamowanie innej sieci [link poniżej jakby znów znawcy sprzeczali się z moim werdyktem]

Doliczyć bugowanie serwera, jako opiekun serwera BB nakładam bana permanentnego. 

pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wraz z @ Karcok przeanalizowaliśmy całą sytuację. Wspólnie doszliśmy do wniosku, że kara jest zbyt długa, więc skracam ją do bana 10 dni.

@ Lion king jest to ostateczna decyzja, tworzenie kolejnych odwołań spowoduje, że będą one trafiały do kosza, a ty będziesz otrzymywał warny.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.