Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

asd.gif.6311a69cf53e4b530092dff18ea22c0d.gif.2186022dbda9989c77f1aa13cfab7799.gif.ceaf61b02bd6083f14cdc8b5505fdd08.gif

w kolejnym wydaniu "Pod Lupą" pod ostrzał został wzięty nie kto inny jak @ Łasica - Członek UB Team 1.6 

Z tego  miejsca dziękuje wszystkim użytkownikom, którzy poświęcili czas na udzielenie odpowiedzi! 

Odpowiedzi są pomieszane! ( Szukajcie swoich ;) ) 

No to zaczynamy! Zapraszam do zapoznania się z odpowiedziami 

Co użytkownicy sądzą o @ Łasica

Użytkownik Nr

Łasica to bardzo ciekawy człowiek na tym forum. Inteligetny, mądry, wydaje się komunikatywny i bez wątpienia mistrz ortografii. Zawsze, można z nim porozmawiać na każdy temat i myślę, że również zaufać. Sporadycznie można mieć wrażenie, że jest typem dominatora, jednak objawia się to niezmiernie rzadko. Człowiek warty polecenia, jednak to nie pizza włoska, więc powiem tylko, że lubię tą zaradną i włochatą Łasiczkę. 

Użytkownik Nr 2

Nie znam go za dobrze, ale po krótkiej rozmowie na forumowym chacie że ma chłopak poczucie humoru.

Użytkownik Nr 3

Ja uważam, że to w porządku koleś. Na pewno ma poukładane w głowie, można z nim pogadać luźno, choć ktoś mi raz powiedział, że jest spięty jak plandeka na żuku xD.

Użytkownik Nr 4

Sympatyczny.

Użytkownik Nr 5

Wydaje mi się, że Łasica to bardzo pozytywna i spokojna osoba.

Użytkownik Nr 6

Jest w porządku i ogólnie nie sprawia problemów. Polecam allegrowicza.

Użytkownik Nr 7

Dobra mordka, sympatyczny.

Użytkownik Nr 8

Łasica to mały bobasek, łatwo go wkur$!ć XD

Użytkownik Nr 9

Mimo, że rozmawialiśmy ostatnio dawno, to nadal uważam go za ciekawą osobę, z którą da się bardzo miło porozmawiać.

Jak @ Łasica  sprawuje swoje obowiązki? Dowiedzmy się  o tym od użytkowników! 

Użytkownik Nr

Oj fatalnie, fatalnie. Demka mu rozpisuje jego dziewczyna jak u niego jest, bo on sobie rady nie daje. Tylko rzadko się widzą, dlatego tyle zwleka w tematach i każe innym czekać.. bobasek. 

Użytkownik Nr

Nie interesuję się zbytnio tym co robi jako UBT.

Użytkownik Nr 3

W UBT jest już trochę czasu i jak dotąd z tego co widzę nie było żadnych problemów. Sumienny, uczynny i dobry chłopak z niego.

Użytkownik Nr

Dobrze się sprawuje na swojej randze oby tak dalej.

Użytkownik Nr

Jeden z lepszych UBT na sieci, dobrze wykonuje robotę.

Użytkownik Nr

Moim zdaniem dobrze :D

Użytkownik Nr

Bardzo dobrze sprawuje się na swojej randze, zarówno jako UB Team oraz jako admin. Można śmiało przypisać mu tutaj kolejny order mistrza, ponieważ poświęca się w 100% w tym co robi i jest nieomylny. 

Użytkownik Nr

Bardzo dobrze wykonuje zadania, które do niego należą. 

Użytkownik Nr

Do swoich obowiązków na pewno podchodzi bardzo poważnie. Myślę, że nie robiłby sobie jaj przy wykonywaniu czynności jakimi zajmuje się ubt.

Niebawem będą kolejne  różnego rodzaju artykuły! 

Niebawem pojawi się wywiad  oraz artykuł :) 

Pozdrawiam was Ejoo

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Ej, ja nie mam dzisiaj urodzin! Co to za prezent? :ct:

A tak poważnie, to dzięki za te miłe słowa, aż się łezka zakręciła w oku! 

Pozdrawiam wszystkich Katów!

A co do słów, że poświęcam się w 100% - to fakt; nawet dziewczyna jest zazdrosna i mówi, że cały czas gram w CS :FeelsBadMan:

@ Titania zauważyłem więcej błędów, głównie interpunkcyjnych, no ale nieładnie dziękować za słowa i jednocześnie ganić za pisownię :D

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
Godzinę temu, Łasica napisał:

aż się łezka zakręciła w oku! 

Mi też się kręci, gdy widzę w środku Nr z dużej literki, zaś początek zdania z małej :c 

Skoro @ Łasica tego nie zauważył, to albo był zajęty dziewczyną, albo za bardzo poruszony :hamcry: 

Co te samice robią z Łasiczkami :monkasegz:

Tak czy tak, plus za chęci!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.