Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moją propozycją jest zmiana dwóch punktów taryfikatora.

m) SGS, GS - PERM

o) Przyśpieszanie przy pomocy spadochronu  - PERM

na

m) SGS, GS - od 5 minut do 24h.

o) Przyśpieszanie przy pomocy spadochronu  - od 5 minut do 24h.

Bezsensu jest ban permanentny za wyuczoną umiejętność gracza.  Wnoszę o zmianę tych dwóch punktów, a dokładniej złagodzenie kar. 

Ludzko myśląc, jak ktoś znajdzie nasz serwer na CSSetti, zanim wejdzie to nie wchodzi na forum, żeby przeczytać regulamin. Trochę głupie będzie zbanowanie gracza permanentnie, nie musząc go nawet upominać. Nawet jak to będzie  jego pierwsza minuta na naszym serwerze. 

I teraz wyjaśnię kwestie przyśpieszania na spadochronie. Na serwerze robi to bardzo dużo osób, od rzadkiego przyśpieszania, po przyśpieszanie w każdej rundzie, szczególnie na początku. Jakbym miał banować każdego to po czasie serwer stałby pusty. Jak ktoś nadużywa tego to dopiero jest sens go upomnieć lub ukarać. Nie banować permanentnie. Ta kara jest po prostu głupia. Jak zauważyłem to bardziej jest to na zasadzie ''nie pasujesz mi na serwerze, więc cie zbanuje za przyśpieszanie'' a jak ziomek przyśpiesza to tylko się zwróci uwagę na steam po cichu, lub na serwerze. 

Już nie będę wypisywać do kogo piję, ale tak się nie robi. KMWTW

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

To może ja tez sie wypowiem bo znam sytuacje. Rozumiem Hanq ze nowym gracza na serwerze raczej nie powinno się dawać perma za przyśpieszanie (chociaz informacja leci na serwerze często), można ich upomnieć kick'iem, w przypadku gdy to nie pomaga jakimś krótkim banem, ale gdy robi to admin (pozdrowienia Beffu) który jak mniemam powinien znać regulamin serwera i się do niego stosować, to juz jest troszeczkę przesada. Moim zdaniem, powinny być 3 upomnienia tj. 1. Kick 2. Ban 5 min 3. 24h 4. Permanentny.  Moim zdaniem nikt nie powinien podważać regulaminu serwera, tym bardziej admin który "powinien swiecic przykładem".  Nie ma co zmieniać zasad na serwerze tylko dlatego ze ktos nie potrafi czytać, upomnienia wystarczająco powinny dać do zrozumienia.

• Lubię to! 4
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie wiem czemu temat jest od razu zaakceptowany po godzinie czasu, ale mam permisję to też się wypowiem. Zmienienie bana nagle na 5min jest nieuczciwe w stosunku do graczy, którzy polecieli z permem. Moja propozycja:

SGS, GS - 1h - 24h - PERM

Latanie na spadochronie - 30min - 1h - 24h (perma zastosujemy tylko wtedy, gdy ktoś naprawdę nie będzie chciał słuchać, choć optymalnie w regulaminie go nie będzie). 

SGS, GS jest zabronione na większości serwerach i nie zamierzam zmieniać tego do 5min, godzina na zrozumienie, że się zrobiło źle jest wystarczająca. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.