Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Witam, przyszedłem z propozycją wprowadzenia darmowego SVIP'a na serwer. Jakby to wyglądało? Już piszę! Gdy gracz wejdzie na serwer, czy to nowy czy to stary będzie np. pod komendą /odbierz mógł odebrać dla siebie SVIP'a na przykładowo jeden dzień aby każdy gracz miał szansę "posmakować" gry na SVIP'ie, który posiada dość fajną i przydatną rzecz - dwa skoki. Wtedy gracze mogliby po tym jednym dniu stwierdzić np. "fajnie się grało na tym SVIP'ie, kupię go!". Myślę, że to byłaby dość fajna inicjatywa w stronę graczy z której chętnie korzystałaby znacząca większość jak nie każdy. Kwestią byłoby oczywiście ograniczenie/zablokowanie do max 1 takiego odebrania tej rangi na jedno IP

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano

Jest to w sumie dobra opcja , ale może zamiast tego dodać coś takiego , że po przegranych np 5 godzinach na serwerze można odebrać takiego darmowego svipa np na 3 dni po przegranych 20 godzinach na 7 dni itd , ale też tylko raz żeby można było odebrać tego svipa i każdy mógł by wybrać czy chce za te 5 godzin czy za 20 , podane liczby to tylko tak podałem więc można inne wartości dać 

• Legenda
Opublikowano

Propozycja całkiem fajna, ale zapewne vip/svip będzie jeszcze przechodził zmiany, więc pierwsze to własnie je chcemy ogarnąć, później pomyślimy. Dodatkowo na serwerze gracze mają cały czas vipa, więc od nas dla was też coś jest. Możliwe również, że wrócimy także do "losowego svipa", żeby faktycznie zachęcić do jego kupna, ale tak jak już wspomniałam, pierwsze zrobimy bieżące rzeczy. Jak na tę chwilę odrzucam. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.