Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Przychodzę z propozycją; dodania innych map. A więc, było by można dodać chociaż 'Inferno, Dust II' Te popularne mapy przez graczy i dodania ich do głosowania na końcu rozgrywki. Granie na jednej mapie robi się nie co męczące (Moim zdaniem) Myślę, że dodanie innych map urozmaiczyło by rozgrywkę. Pozostawiam innym osobą co myślą o tej propozycji.

Pozdrawiam, NeXt

• Lubię to! 2
Opublikowano
1 minutę temu, NeXt2k20 napisał:

Granie na jednej mapie robi się nie co męczące (Moim zdaniem)

Twoim zdaniem granie na jednej mapie jest męczące może i tak ponieważ, sam gram na tym serwerze nie często ale gram i ta monotonność nie kiedy mnie zwodzi do opuszczenia serwera.
 Jak najbardziej jestem za tym aby dodać nie tylko mapy podane wyżej a całą pule aktualnych map trybu turniejowy. Aczkolwiek same ustawienie Only Mirage ma też swój '+' gdyż, zawsze odwiedzam
serwer na rozgrzewkę przed meczem na mapie Mirage.

Większa pula map na serwerze może wzbudzić większe zainteresowanie serwerem dzięki czemu na serwer przybędzie więcej osób.

Aktualnie jestem jak najbardziej na TAK

• Lubię to! 2
Opublikowano

Moim zdaniem dodanie Dusta II oraz Inferno jest dobrą propozycją lecz ja bym dodał jeszcze Overpas lub Nuke też są to mapy lubiane przez graczy.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Overpass, Nuke czy inne mapy tego typu odpadają w 100%, gwarantuje wam, że serwer nie będzie grany na takich mapach.

Serwer na początku miał założenie grania na paru podstawowych mapach, ale się ono nie sprawdziło.

Miał on swoją aktywność, ale jednak nie iskrzył. Aktualnie działa on na trybie Only Mirage, czy powiedzmy sobie szczerze najpopularniejszym ułożeniu i działa znakomicie. 

Każda zmiana jak np. dodanie, lub usunięcie mapy, która się nie spodoba graczom, może mieć negatywny stosunek na aktywność serwerową.

Obserwujemy serwer od jakiegoś czasu i zbieramy potrzebne informację co można dodać, co zmienić itd.

Przemyślimy jeszcze temat dodania którejś mapy i damy wam w tym temacie znać.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.