Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: 

Opis sytuacji: Mutowanie bez powodu ze względu na znajomego , który przekazał mu informacje o mnie takie jak: nadmierne używanie mikrofonu, przeklinanie itp. sytuacje wymienione przedtem  nie miały miejsca . W rzeczywistości osoba była tak zwanym ,,Toxikiem'' po przegranej rundzie była oburzona na wszystkich, po zwróceniu uwagi z mojej strony dostałem Muta na serwerze bez żadnego ostrzezenia .  

Powód: Niekarygodne zachowanie administracji serwera

Dowody: Dowodem sytuacji jest osoba która gra na serwerze o nicku saDamianek

Opublikowano

Po 1 na serwerze mam nick koyot, po drugie nie grałem tam w normalnych godzinach od tygodnia bo zajmuje się innymi sprawami na serwerach po trzecie będę tak miły że prześwietlę twój chat log

P.s Damianek wyleci szybciej niż mu się wydaje bo już permgag dostał

update

---->  Mute na 30 minut btw za wyzwiska  OD ADMINA NIE ODE MNIE <----

• Haha 3
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie dostałeś mute od @ Koyot tylko od administratora, a nie od opiekuna.

Po drugie, mute miał miejsce 12 dni temu, więc kompletnie nie rozumiem zasadności jakiejkolwiek skargi.

Po trzecie, Twoja historia mutów/gagów jest całkiem długa i ma powody: "słówka", "kultura".

Po czwarte, przejrzałem na szybkości logi czatu i uważam, że 30 minutowa kara jest za krótka.

A więc:

- mute i gag na 1440 minut, kolejna taka sytuacja zakończy się perm mutem i gagiem. ;)

A Damiankiem również się zajmiemy. :)

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano

Mały update co do gracza Damianek, jednogłośną decyzją administracji OM1 otrzymuje on permbana na serwerze za swoje zachowanie, po sprawdzeniu logów chatu gdzie co druga wiadomość to wyzwisko [miałem sprawdzać cały tydzień, ale jeden dzień mi starczy] uznaliśmy, iż takowych graczy nie potrzebujemy na naszym serwerze. Damianek swoje zachowanie tłumaczy ''rozbawianiem serwera'', jak widać, śmiesznie wyszło, że poleciał. Od tej kary ów gracz nie może się odwołać.

Przypomnę także, że ten gracz był jednym z uczestników ''afery'' gdzie spora część serwera skarżyła się na grupkę ludzi, która wyzywała, gdzie co drugi tekst był o żydach [w skrócie antysemityzm], wtedy dostał tylko ostrzeżenie, ale jak widać, nie pomogło.

Na swoim koncie uzbierał, aż 12 mute + permgag, jeżeli kary czasowe nie starczają, to nie mamy innego wyjścia.

Pozdrawiamy OM1.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 2
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.