Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 4R4B

Nick admina banującego: CalyJa

Data/Mapa: 12.12.20 / De_dust2

IP/SteamID: 91.193.208.192 / STEAM_1:0:1247363589'

Serwer (mod):   ONLYDD2                           

Opis sytuacji: Witam, jestem tu nowy , pisze w takiej sprawie ponieważ przed chwilą dostalem bana na 1 dzień , i olał bym to gdyby nie fakt że przyczyną bana , jest to ze do "admina" napisalem cyt. "ŁBIE". Wszystko wszystkim , jestem świeży na waszej sieci serwerów , ale najpierw dostałem bana za TXT , ponieważ stałem nad drzwiami , z czego bez ostrzezenia mnie ukarano. Potem wchodząc na serwer , napisalem milo ze Admin ma chyba problemy jakies , poniewaz przegrywa i kazdego banuje (staty mial na prawde smieszne wiec po tym stwierdzilem,a dodatkowo wczesniej ktos dostal bana za SZYBKIE SKAKANIE) i spytalem sie ze czemu ban , jezeli stalem nad drzwiami. Odpowiedz jaka byla to tylko "No bo to TXT ;)" po czym odpowiedzialem "Wez sobie poczytaj lbie" (wiem, tez powinienem przeczytac regulamin,ale wystarczylo milo mi to napisac ,i sytuacja by sie na pewno nie powtorzyla)i dostalem bana. Generalnie , mozecie odrzucic te "prosbe" jednak fajnie jak by ten łeb nie mial sie za jakiegos boga , bo obraza obrazą , a stwierdzenie ze ktos jest łbem wcale taką nie jest , chyba ze Pan wielki , najlepszy i najporzadniejszy admin "CalyJa" nie zna tego stwierdzenia , to chetnie mu tu na koncu posta , skopiuje co oznacz slowo , za ktore tak bardzo sie obrazil . Pozdrawiam , i mysle ze nastepnym razem , Pan Wielki podejdzie do sprawy lekko z dystansem , a nie bedzie zyl tylko w grze i banowal kazdego za byle jakie slowo.Piona! 

*przewracać komuś we łbie; przewraca się komuś we łbie ‘powodować czyją zarozumiałość, podsycać wygórowaną ambicję; ktoś jest zarozumiały, zbyt ambitny*

Wyciek z konsolii:

• Haha 2
Opublikowano

To tak co do bana za txt owszem był bez uprzedzenia przyznaje się bez bicia stałeś nad drzwiami ?  chyba chciałeś powiedzieć że na wejściu  na B..A co do tego bana za obrażenie mnie głupimi tekstami rzucał od momentu zbanowania gracza za przyśpieszanie na spadochronie..Po czasie który mu dałem za txt wraca na serwer i pisze mi ze "to nie są txt" "wez sobie poczytaj lbie" no to wybacz ale do kolegów sobie tak pisz a nie do administratora serwera.. 
Z mojej strony to tyle.. 

Jeśli uważasz że ban niesłuszny to daj mu ub i tyle ;) 
@ Łasica

Opublikowano

Ani razu nie napisalem do Ciebie nic , co moglo Cie obrazic. Jak chlop dostal bana za skakanie , zaczalem sie smiac z powodu bana a  nie ze jakis problem do Ciebie mialem , a Twoim obowiazkiem jak sie uwazasz za takiego super Admina , bylo mnie powiadomienie o tym ze u Was sa takie zasady , i nakierowac mnie do regulaminu. Jestem ze Ślaska , i okreslenie "ŁEB" jest tutaj normalne. Sam posiadam swoją firme oraz pracowników(transport) i jezeli ktos do mnie powie ŁBIE to znaczy ze mam go odrazu zwolnić? nie bede sie z Toba klocil , ale na prawde kolego , dystansu , jestes adminem na serwerze cs 1.6 a nie serwerowni Google w Holandii.

• Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.