Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to się już przyzwyczaiłem do "Matrixa i Strażaka" :D Jak dla mnie nie potrzebne ;) 

Opublikowano

Neutral co do propozycji ponieważ nie zwracam szczególnej uwagi na modele, ale po części już się przyzwyczaiłem do tych.

Opublikowano

Neutral co do propozycji ponieważ nie zwracam szczególnej uwagi na modele, ale po części już się przyzwyczaiłem do tych.

Racja. Gdyby miało jednak do tej zmiany dojść, to jakiś inny model niż ten co podał Stalker, bo ten jest chyba jeszcze bardziej przereklamowany niż model strażaka :)

• Właściciel
Opublikowano

Może ktoś jeszcze ma jakieś propozycje? to byśmy coś zmienili, może  ^_^

Opublikowano

Ja bym zostawił jak jest modele mi odpowiadają i jestem do nich przyzwyczajony. Oczywiście mozemy wgrać inne ale jakieś ładniejsze od tych co dałes :D

• Właściciel
Opublikowano

Model specjalny dla Admina nie damy, dlatego że z góry każdy będzie wiedział czy jest Admin. Skiny dla vipów można zmienić, niektóre z wymienionych spodobały mi się. Czekam nadal na propozycje, będzie w czym przebierać  :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przychylam się jednak co do Admina nie, niech  nie wiedzą, że admin jest, takowy cziter wbije zobaczy i nara, albo przykład ktoś gra już długo na serwie niewiem np o 2-3 adminach i grając z nim odpala.. ale ukrywa, a tak od razu będzie wiedział. Z adminem jestem na nie :)

@@ edit

Widzę Dudnes napisał o Adminie, nie czytałem do końca tylko po pierwszej stronie napisałem, potem zobaczyłem xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.