Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Co wykonać?: Grafika na avatar

Napisy: W postaci gifa, kolejno występujące po sobie litery zaczynając od początku nicku (TITANIA) - ważne, aby były względnie niewielkie do reszty grafiki oraz wyśrodkowane w dolnej części (np 1/6 całej grafiki to napis) 
Informacje dodatkowe: Przykładowy preferowany charakter avataru/postaci > https://images.app.goo.gl/X344WGdJmh9oGurG9
Tematyka: anime postać Erza Scarlet / Titania, wybrana grafika/postać, która zostanie ulepszona musi być z pazurem, bądź jej końcowe wykonanie 
Wymiary: Jak na avatar na forum
Link pomocniczy: Tutaj jest sporo ciekawych postaci Erzy Scarlet > https://wall.alphacoders.com/by_category.php?id=3&name=Anime+Tapety&lang=Polish

@ czak niby okej, ale napis trochę niżej :c

@ Turek to jest całkowicie inna postać (to nie jest Erza Scarlet zwana Titanią, tylkoI Itachi Uchiha) + literówka TITIANA, a powinno być TITANIA. Jakość wykonania, jak najbardziej okej

@ dbk w sumie dla odmiany jak zobaczyłam inną odsłonę niż mroczny charakter to uśmieszek zawitał, być może dlatego że mi się spodobał - jedyna uwaga - napis niżej tak żeby nie wchodził na twarz i będę raczej zaspokojona 

// 

Niby tak, ale jednak jest jeszcze ta odrobinka miejsca, tak tyci tyci jak da radę, to będzie ideolo :gesslerowa:

Dziękuję serdecznie @ dbk  ! 

//

Można zamknąć

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Może coś takiego? :)

Bez-nazwy-4.gif.565125584edef5071251c413499d5607.gif

@ Titania chciałem dać niżej ale nie byłoby go widać na forum, spróbuj ustawić na próbę i sama zobaczysz :P

Poprawione na życzenie:

Bez-nazwy-4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.