Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Filippoo

Nick oskarżonego: Nie wiem, jakiś podszywacz

IP lub SID oskarżonego: ... ciekawe skąd mam mieć :D

Przebieg sytuacji: jeden z adminów forum kazał mi tu, więc piszę - czy ktoś 7 marca przed 16.00 logował się na nick Filippoo ? Jak wszedłem o 16 miałem zmienione staty (więcej inty, mniej hp) i chciałem wiedzieć czy to bug, czy podszywka

Dowody: Miałem 100 inty i chyba 400 życia, ale screenów nie mam -.-

Jeżeli widzieliście kogoś takiego proszę, napiszcie mi ! :(

Opublikowano

Masz klasę premium? Jeśli tak, to napisz do któregoś administartorów/vice administratora o zmianę hasła na trochę bardziej skomplikowane. Być może ktoś odgadnął Twoje hasło, jeśli nie masz żadnej usługi to po prostu ją zakup lub kup nick na hasło - wtedy będziesz miał pewność (przy jakimś rozsądnym haśle), że nikt Ci się nie zaloguje na nick. 

Opublikowano

nie mam premek/vipów/rezerwacji slota - szkoda mi na to kasy ;) chce wiedzieć tylko czy ktoś się podszywał i mam pilnować, czy to bugi :)

Opublikowano

nie mam premek/vipów/rezerwacji slota - szkoda mi na to kasy ;) chce wiedzieć tylko czy ktoś się podszywał i mam pilnować, czy to bugi :)

My nie możemy tego sprawdzić, skoro nie masz żadnej usługi na hasło to jest możliwość, że ktoś Ci na ten nick wszedł. My nic z tym nie możemy zrobić, jeśli zaś admin złapie takiego delikwenta to z pewnością go zbanuje. 

/close

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano
tematarchiwum.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.