Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ercewpanierce

Nick admina banującego: Pnd RekT

Data/Mapa: 30.11.20r. mirage

SteamID: copy to clipboardSTEAM_0:1:575256448

Serwer (mod):  Only Mirage 3                           

Opis sytuacji: Dzień dobry, w ten piękny spokojny poniedziałek postanowiłem z ziomkiem pograć na waszym serwerze. Niestety napotkała mnie przykra sytuacja po 5min grania dostałem banicje od admina Pana rekt'a. Po wejściu na serwer usłyszałem straszliwe piskliwe głosy młodych dzieci, które postanowiłem uciszyć słowami "zamknąć mordy mikro +16 jak i sam cs:go", po czym zauważyłem, że to nic nie dało po prostu ich zmutowałem. I zacząłem rozmawiać z pełnoletnimi graczami w TT... gramy sobie gramy, aż tu nagle "niskąd nizowąt" dostaje BANA z powodem "obraza admina", przepraszam bardzo co za chamstwo! Jak można tak kłamać i osądzać graczy za nic tak na prawdę jedyne co zrobiłem to pomogłem mu zapanować nad tą bandą rozjuszonych nastolatek... CHYBA, że admin ten niema jeszcze skończonej mutacji i 18 roku życia wtedy faktycznie mogłem go obrazić. Proszę o szybkę rozpatrzenie tej niechybnej sprawy, pozdrawiam. :) (niżej załączam SS po banie)

ss nieodpowiedzialnego admina.png

Opublikowano

Tak jak jest napisane powiedziałeś "zamknąć mordy " tego +16 nie słyszałem żebyś dopowiedział, więc uznałem tą wypowiedz jako skierowaną także do mnie. Jeżeli mówisz że wypowiedz kierowałeś do graczy bez mutacji to przepraszam przyznaje się że to był mój błąd.

@ ROBSON

@ SQUeZ

Jak możecie odbanujcie gracza bo z czego co wiem to sam nie mogę 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nawet jeśli dzieciaki nadużywały mikro na serwerze to można kulturalnie zwrócić uwagę, a nie od razu kazać ,,zamknąć mordy". Tym razem daruje, ale następnym razem posypią się muty.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.